- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Въпросче ^^
На колко години мога да започна да пия кафе?
А вие на колко започнахте?![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Еми де да знам...на 10-12 сиг няма да маш проблем да пиеш в..нормални количества. Аз съм на 15 (почти16) и почти не пия кафе...макар че напоследък пия следобед, че не ми стига сънят и следобед ми се доспива![]()
Lexynnka
Ем аз съм на 14 и много рядко пия кафе.Предполагам,че към 16-17 вече можеш спокойно да започнеш да пиеш.![]()
мм не мисля, че е нормално пикли на 10 да пият кафе.
на 13-14 ддз.
аз на 15 все още не съм пила, не пия и не мисля да пия.
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Ем аз не казвам, че е хубаво, казвам че сигурно нищо няма да му стане от 12 годишни да пият кафе...
Като помня един приятел в 3-ти 4ти клас как изпи 3 кафета наведнъж му нямаше нищо..е вярно беше двойно по-голям т мен (на размер) ама..![]()
Lexynnka
Еми не помня на колко беше някъде на 13 .. сега съм на 14 и рядко пия. Когато съм първа смяна обикновенно. Но ако си под 14 ти препоръчвам да почнеш по-малко да пиеш Инка. Аз лятото редовно пия Нескафе Кул. Но не ти препоръчвам да пиеш такива кафета от машини. Но ти си решаваш дали ти се пие.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Изобщо недей да пиеш. Не е мн полезноПък и си е голяма краста. Аз живея на кафе буквално, не е хубаво
![]()
Пия само 3в1,Фрапе и от тия студените кафета понякога ;Д
Иначе кафе не пия....като много много малка много исках да пия кафе и майка ми ми слагаше някакво мн малко количество с 5-6 лъжички захар и мн сметана и го пиех![]()
Не мисля,че е нормално 12-13 годишни момиченца да пият кафе![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Аз съм на 14 и само понякога пия студените фрапета..
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Еми нормално е от 15-16 годишна възраст да почнеш. И не мога да разбера, хора които са 12-13-14 сериозно ли имате такава нужда да се събудите с кафе?! Та аз съм на 17, и от както не пия кафе имам чувството, че съм по-сънен, отколкото когато пих кафе.![]()
Вафла..
Ако имаш предвид мен, mrtn. Просто понякога като съм първа смяна и немога да се разбудя. И пия кафе, колкото да ме разсъни, и ми помага до едно време. Иначе сега като гледам повечето момиченца ми ходят на кафенца за гъзарията, което е пълната простащина.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Не знам..Може би на 13-14 години,но в нормални количества за възрастта ти..
Аз съм на 14 и пия само Нескафе 3 в 1,много рядко пия от другите (от машините) някакси не ми допадат..Пия само понякога с приятели..Но много рядко..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Не само теб, попринцип говоря, защото има и такива както ти каза. Една чаша кафе в нормално количество е даже полезна, но като ги чуя някои 14 годишни.. оф не съм пила кафе днеска, кво ше прая, айде да ходим и се замислям, толкова ли е нужно това кафе, деба.Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
Вярно е, че аз на 14 години исках да пия кафе, просто нашите ми разрешиха да си правя на 15. Не искам да обидя никой, просто изказвам мнение.![]()
Вафла..
Еми.. Аз почнах да пия капучино на тринайсет. Не мисля, е ми е навредило.. По едно време реших, че не искам да пия вече и спрях. Рядко пия сега капучино или три в едно.
Кафе, наще като си правят ми предлагат, аз обикновено не искам, просто не обичам кафе особено.
Аз не пия кафе редовно. Дори рядко пия. Не обичам кафетата от машините, първо щото са ужасни, второ за хора на нашата възраст не са полезни. Аз не пия кафе за гъзарията, просто когато искам да се разсъня и това става рядко. Иначе половината в днешно време, ако не и повечето на тая възраст, ходят ей така за гъзарията на по кафенце. Аз не съм зарибена като тях.
не искам да се заяждам ама защо пък от газария...когато е студено и не е за разходка..къде може да се отиде,за да се видите и поговорите малко...Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
амиии на 14 съм и тяза година започнах да пия и то главно 3в1...ама нито ме разсънява,нито нищо![]()
Не, аз имам предвид, че повечето отиват да пият кафе ей така за гъзарията. То е ясно, че ще отидеш вв някое кафе, ако е студено. Но да пиеш кафенца и да висиш там по 5 часа - си е баш гъзария.
Първоначално написано от gabi7u
Tu s мeн игрiчкa ли игрaeш?! Ho нe zнаeш, чe аz щe бъda пoбediiтeлkaтa sлeд тowa,зaщoтo вiiнaги съм нa върhа.. ;pp
Аз съм на 13 и през лятото пия Нескафе Кул..но рядко. През другото време на годината не пия кафе.
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Понякога си поръчвам виенско кафе (зарди сметаната) Иначе пия само когато наистина ми се спи и тогава го пия чисто без захар, сметана и подобни.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
в тия кафета има наркотик ако пиеш 2-3пъти вече няма да може да се отказваш щото ще те боли главата
![]()
![]()
![]()
![]()
14-15 мисля
аз съм почти на 16 и пия кафе много рядко
а тези от машините изобщо не са хубави
само вредят
Пия кафе само вторник и четвъртък от 1 месец насам по простата причина , че ставам във 6.30 за да ходя на английски (как го измислиха да е от 7.30) иначе 2 срок като съм на дс сутрин едва ли ще пия кафе просто ще се разсънвам по-бързо
П.п на 13 см почти 14
I hate cold-blooded people !!!