.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Град
    В бурканче Nutella ;дд

Въпросче ^^

На колко години мога да започна да пия кафе?
    А вие на колко започнахте?
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Мега фен Аватара на L0ST
    Еми де да знам...на 10-12 сиг няма да маш проблем да пиеш в..нормални количества. Аз съм на 15 (почти16) и почти не пия кафе...макар че напоследък пия следобед, че не ми стига сънят и следобед ми се доспива
    Lexynnka

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Ем аз съм на 14 и много рядко пия кафе.Предполагам,че към 16-17 вече можеш спокойно да започнеш да пиеш.

Град
    Шумен

Re: Въпросче ^^

мм не мисля, че е нормално пикли на 10 да пият кафе.
    на 13-14 ддз.
    аз на 15 все още не съм пила, не пия и не мисля да пия.
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Мега фен Аватара на L0ST
    Ем аз не казвам, че е хубаво, казвам че сигурно нищо няма да му стане от 12 годишни да пият кафе...

Като помня един приятел в 3-ти 4ти клас как изпи 3 кафета наведнъж му нямаше нищо..е вярно беше двойно по-голям т мен (на размер) ама..
    Lexynnka

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Еми не помня на колко беше някъде на 13 .. сега съм на 14 и рядко пия. Когато съм първа смяна обикновенно. Но ако си под 14 ти препоръчвам да почнеш по-малко да пиеш Инка. Аз лятото редовно пия Нескафе Кул. Но не ти препоръчвам да пиеш такива кафета от машини. Но ти си решаваш дали ти се пие.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Изобщо недей да пиеш. Не е мн полезно Пък и си е голяма краста. Аз живея на кафе буквално, не е хубаво

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Пия само 3в1,Фрапе и от тия студените кафета понякога ;Д
    Иначе кафе не пия....като много много малка много исках да пия кафе и майка ми ми слагаше някакво мн малко количество с 5-6 лъжички захар и мн сметана и го пиех
    Не мисля,че е нормално 12-13 годишни момиченца да пият кафе
    Шофирай разумно - стигни жив!

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Аз съм на 14 и само понякога пия студените фрапета..
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Еми нормално е от 15-16 годишна възраст да почнеш. И не мога да разбера, хора които са 12-13-14 сериозно ли имате такава нужда да се събудите с кафе?! Та аз съм на 17, и от както не пия кафе имам чувството, че съм по-сънен, отколкото когато пих кафе.
    Вафла..

Ако е 3in1 може би от по-рано - от 13-14, а иначе обикновенното кафе 15-16г. Като цяло смятам, че кафето не е никак полезно и аз много рядко пия - само когато ходя на кафета...

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Град
    Варна
    Ако имаш предвид мен, mrtn. Просто понякога като съм първа смяна и немога да се разбудя. И пия кафе, колкото да ме разсъни, и ми помага до едно време. Иначе сега като гледам повечето момиченца ми ходят на кафенца за гъзарията, което е пълната простащина.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не знам..Може би на 13-14 години,но в нормални количества за възрастта ти..
    Аз съм на 14 и пия само Нескафе 3 в 1,много рядко пия от другите (от машините) някакси не ми допадат..Пия само понякога с приятели..Но много рядко..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    Ако имаш предвид мен, mrtn. Просто понякога като съм първа смяна и немога да се разбудя. И пия кафе, колкото да ме разсъни, и ми помага до едно време. Иначе сега като гледам повечето момиченца ми ходят на кафенца за гъзарията, което е пълната простащина.
    Не само теб, попринцип говоря, защото има и такива както ти каза. Една чаша кафе в нормално количество е даже полезна, но като ги чуя някои 14 годишни.. оф не съм пила кафе днеска, кво ше прая, айде да ходим и се замислям, толкова ли е нужно това кафе, деба.
    Вярно е, че аз на 14 години исках да пия кафе, просто нашите ми разрешиха да си правя на 15. Не искам да обидя никой, просто изказвам мнение.
    Вафла..

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Еми.. Аз почнах да пия капучино на тринайсет. Не мисля, е ми е навредило.. По едно време реших, че не искам да пия вече и спрях. Рядко пия сега капучино или три в едно.
    Кафе, наще като си правят ми предлагат, аз обикновено не искам, просто не обичам кафе особено.

Град
    Варна
    Аз не пия кафе редовно. Дори рядко пия. Не обичам кафетата от машините, първо щото са ужасни, второ за хора на нашата възраст не са полезни. Аз не пия кафе за гъзарията, просто когато искам да се разсъня и това става рядко. Иначе половината в днешно време, ако не и повечето на тая възраст, ходят ей така за гъзарията на по кафенце. Аз не съм зарибена като тях.

Повече от фен Аватара на petinkataaa
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    Аз не пия кафе редовно. Дори рядко пия. Не обичам кафетата от машините, първо щото са ужасни, второ за хора на нашата възраст не са полезни. Аз не пия кафе за гъзарията, просто когато искам да се разсъня и това става рядко. Иначе половината в днешно време, ако не и повечето на тая възраст, ходят ей така за гъзарията на по кафенце. Аз не съм зарибена като тях.
    не искам да се заяждам ама защо пък от газария...когато е студено и не е за разходка..къде може да се отиде,за да се видите и поговорите малко...

амиии на 14 съм и тяза година започнах да пия и то главно 3в1...ама нито ме разсънява,нито нищо

Град
    Варна
    Не, аз имам предвид, че повечето отиват да пият кафе ей така за гъзарията. То е ясно, че ще отидеш вв някое кафе, ако е студено. Но да пиеш кафенца и да висиш там по 5 часа - си е баш гъзария.

Re: Въпросче ^^

Цитирай Първоначално написано от gabi7u
    мм не мисля, че е нормално пикли на 10 да пият кафе.
    на 13-14 ддз.
    аз на 15 все още не съм пила, не пия и не мисля да пия.
    Tu s мeн игрiчкa ли игрaeш?! Ho нe zнаeш, чe аz щe бъda пoбediiтeлkaтa sлeд тowa,зaщoтo вiiнaги съм нa върhа.. ;pp

Фен Аватара на meganet
    Град
    Varna
    Аз започнах на 17 почти всяка сутрин пия

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Аз съм на 13 и през лятото пия Нескафе Кул..но рядко. През другото време на годината не пия кафе.
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Понякога си поръчвам виенско кафе (зарди сметаната ) Иначе пия само когато наистина ми се спи и тогава го пия чисто без захар, сметана и подобни.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

anonymous682486
    Guest
    в тия кафета има наркотик ако пиеш 2-3пъти вече няма да може да се отказваш щото ще те боли главата

14-15 мисля
    аз съм почти на 16 и пия кафе много рядко
    а тези от машините изобщо не са хубави
    само вредят

Голям фен Аватара на kokosety
    Град
    София
    Пия кафе само вторник и четвъртък от 1 месец насам по простата причина , че ставам във 6.30 за да ходя на английски (как го измислиха да е от 7.30) иначе 2 срок като съм на дс сутрин едва ли ще пия кафе просто ще се разсънвам по-бързо
    П.п на 13 см почти 14
    I hate cold-blooded people !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си