.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Приятелство vs. Любов

Здравейте на всички!! Аз и приятелката ми (Мария) харесваме едно момче, което наистина е най-хубавото (говорим за външен вид) което съм виждала в живота си. Първоначално приятелката ми си го хареса, а аз просто отбелязах,че е съвършен. Когато се видяхме с него, той ме заговаряше, а най-добрия му приятел заговаряше Мария, но тя определееено не харесва френда му.. Въпросното момче много ми харесва, адски мн, обаче не мога да направя нищо с него, знаейки че моя мн мн мн добра приятелка е влюбена в него.. Нищо че тя ми повтаря че съм зле ако не направя нещо с него и че няма значение това, че тя го харесва.. Таа въпроса ми е какво да направя- да бъда ли с това момче или да се правя на ударена (че вече не ми харесва) и да го отрежа ако той иска нещо повече, за да не нараня някак приятелката си ? Мерси предварително на вс
    SAMO LOST!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Ем.... щом ти позволява.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Знам ли и аз,майна
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Ем.... щом ти позволява.
    И да не позволява - бой по кофата

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ми.. като го искаш go for it

Приятелите са си приятели, бизнеса си е бизнес - не ги смесвай. Същото важи и за любовта.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

да, обаче един път тя ми каза: "Всеки път като си тръгваме осъзнавам колко много ми липсва" и ми стана някво мн гадно и си казах "Не!", ама тия дни пак си мисля мн за него.. даже не мисля за нищо друго
    SAMO LOST!

Мега фен Аватара на xoxi
    Опитай с него.
    Гледай, когато излизате, приятелката ти да не е с вас и не говори много много пред нея за това. Заслужава си да опиташ.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен
    btw имате ли 14 години?

Мега фен
    Град
    <3
    Ем.... щом ти позволява.
    Това не е просто позволение. Това е женско позволение. Което значи

"Да бее,върви при него,няма проблем,нищо че го харесвам ужасно много и умирам за него ама нищо,нищо отивай..." (+ ужаасни задни мисли ^^)
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Опитай с него. Мисля, че ще те разбере.
    Макар, че тази история ми е до болка позната. При мен се получи нещо подобно само, че ние с това момче бяхме ходили и след известно време най - добрата ми приятелка тръгна него болеше ме доста, но разбрах, че нищо немога да променя и поне приятелката ми ще е щастлива. Известно време се държах доста грубо с нея, но от това няма полза.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Според BRO-дексът, всеки мъж, който иска да сваля жена, трябва да получи позволение от мъжете, които също я свалят, и никой не се сърди, когато опонента му я закове.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

ee wosh разби ме
    "Приятелите са си приятели, бизнеса си е бизнес - не ги смесвай"- много вярно

иначе ДА, имам 14 и няма значение възрастта и не, не си интересен с тия риторични въпроси ;]
    благодаря на всички за мненията
    SAMO LOST!

пфф .. уж най - добра приятелка пък в следващия момент искаш да я нараниш .. Много добре знаете, че мнооого рядко момиче ще каже "отстъпвам ти го" просто ей така .. пфф ..

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Аз бих опитала с мом4ето....просто не вярвам в приятелството.Сигурна ли си 4е ако тя беше на твое място би направила тази жертва ? И по това което пишеш ли4и 4е тои не харесва нея а теб.Дори и да отстъпиш тои едва ли ще е с нея.. е къв е смисъла нито ти нито тя.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    По-добре 50% от нещо, от колкото 100% от нищо. Единствения вариант тук е той да бъде с теб. Демек или да бъде с теб или да не бъде с никоя, колкото и да го харесва приятелката ти (поне така разбрах по това, което си написала). Струва си да опиташ, по-добре да е с едната от вас, да направи едната от вас щастлива, от колкото никоя. В случая ти дерзаеш, че приятелката ти ти пречи да си със "съвършеното момче", а тя дерзае, че не може да го има така или иначе. Опитай.

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    А аз мисля, че не трябва.
    Или поне ако това се беше случило на мен нямаше да предприема нищо... освен да запазя приятелството си с нея, без да ми пука дали някой ден тя ще се жертва по същия начин.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

помисли кой ти е по-ценен щото аз направих такава грешка и днес резултатът е: наранена истинска приятелка и бивше(отпреди малко получи титлата ) гадже...помисли дали си заслужава да нараниш приятелката си, която ти позволява да си с него (виж на каква жертва е готова за теб помисли си как ще се чувства въпреки думите си).

Поговори с нея,да не предприема нищо,защото дори и да сте "приятелки" ти ще и направиш мръсно,или обратното,най-добре и двете се отдръпнете от него. "Няма приятели има само познати"

Повече от фен Аватара на JackSparrow
    ех, хора, такъв стана света, че всички мислят за своето благо. бъди безмилостна с приятелството, вечни приятели няма, но не забравяй че няма да умреш в неговото легло в семейна вила на 72 годишна възраст..

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Ем.... щом ти позволява.
    Това не е просто позволение. Това е женско позволение. Което значи

"Да бее,върви при него,няма проблем,нищо че го харесвам ужасно много и умирам за него ама нищо,нищо отивай..." (+ ужаасни задни мисли ^^)
    не е задължително. може да значи "заради мен не си заслужава да не опитваш, чувствам се виновна, че се сдържаш заради мен, да, ще се чувствам ужасно, но заслужаваш шанс" ако приятелката е истинска ще си мисли точно това

Цитирай Първоначално написано от Cybershot
    btw имате ли 14 години?
    Т'ва пък к'во значение има?

Хванах се с момиче,което имаше най-добра приятелка влюбена в мен.В началото добре,после не си говореха... Live is life...
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Ех сашке.. сашке ... само пишки са ти в главата ....

Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl
    пфф .. уж най - добра приятелка пък в следващия момент искаш да я нараниш .. Много добре знаете, че мнооого рядко момиче ще каже "отстъпвам ти го" просто ей така .. пфф ..

Супер фен
    ако исакш да я загубиш бъди с него

Ммм...аз ако съм на теб бих заебала момчето.Две мои приятелки се изпокараха за момче...сега аз съм между чукът и наковалнята.И двете са ми много ценни,а никога повече няма да са добри приятелки...моят съвет е да задържиш приятелката си...момчета има много. Успех

Може и един вид да ти е ... ''позволила'' (ако искаш така го наречи) ,но дълбоко в себе си сигурно крещи ''Не виждаш ли,колко е важен за мен,хубаво ли би ми било ... ти си най-добрата ми приятелка,все пак,не виждаш ли '' Момчета има много , намират се и красиви,но за да се наречете най-добри приятелки с това момиче,явно имате доста спомени заедно и т.н.според мен не си струва за едно момче.
    Smile like you've never been hurt ! : ))

Fuck u for leaving me ...
    when I fucking needed u .

Нощем все още си мисля за теб..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си