На 14 съм и мисля, че прекалено много неща ми минаха през главата ... говоря за момчета и приятелки ... не се предоверявам на хората ... винаги си имам едно на ум, че може да ме предадат ... но има хора, на които наистина вярвах и не се съмнявах в тях ... мислех, че мога да им кажа всичко ... но сгреших ... сгреших много ... предадоха ме няколко пъти ... доверих се и ме предадоха ... дадох всичко, което мога и получих само обиди и голямо разочарование ... не исках момчетата да ме опипват, не искам да се държа като уличница - и какво получих ? - преструвала съм се ... била съм като всички други мастии, ама съм се правила на недостъпна, за да съм интересна ... не давах да ме пипнат даже, а ме изкараха уличница и то от яд, защото не им се вързах ... една от най - добрите ми приятелки ( които са три ... две, от които са сестри ) ме предаде ... стана приятелка с момиче, което ми причини много гадости ... тя търси популярност ... иска да познава '' известните хора в града '' ... а не вижда как я използват ... не вижда, че не са й приятели .. обърна гръб на мен, която винаги съм и помагала и защитавала ... имаше момент, в който сестра и не я поглеждаше, а аз стоях при нея ... сега ме е страх да се доверя на който и да било ... страх ме е пак да не ме наранят ... най - добрият ми приятел ме ОБИЧА ... сигурна съм ... много държи на мен ... но не мога .. страх ме е ... и той страда, и аз ... но нищо няма да правя ... не знам кога отново ще мога да се доверя ... но май няма да е скоро ... тежи ми ... много ми тежи всичко това, но нищо не мога да направя ... не мога да стана курва, за да ми обръщат повече внимания или да стана лицемерка, за да имам фалшиви приятели

Това е, което чувствам ... просто исках да го излея някъде и някой да го прочете, за да си извадите поука от всичко това ... пазете се от приятелки ... вярвайте само на себе си ... поне ако сгрешите ще знаете, че грешката е ваша, а не на някой друг ...

Ако не е полезна на никой, темата може да бъде заключена ... мерси на всички, които ще я прочетат и ако можете дайте ми съвет как да се справя ...