.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 65

знете ли какво става във вас докато си пафкате

Според мен пушенето е най-тъпото което може да си прични (след наркотиците разбирасе) тва , сам да се тровиш е ебати глупоста! Имам един вапрос и искам някой пушач да ми отговори.Дokато пушите знете ли кво става във вас:развалят ти се дробовете и особено при подрастващите им спира растежа (тоес ако сте почнали на 14 дробовете ви, като станете на 18, ще са ви почти със същитя рамер),може та хванете рак на белите дробове , което е почти неизлечимо , урежда ви се мисловната дейност , ограничава ви физически и т.н.Много ми е интересно как некой може спокойно да си пафка като знае ,че всеки момент може да умре на място.Чакам отговор

Мега фен Аватара на ameli
    ако му пукаше на някой, дося да ги е спрял ...
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Голям фен Аватара на 3motion
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ameli
    ако му пукаше на някой, дося да ги е спрял ...
    Точно...ем то си е за тях..е и аз си дърпам, ама не съм стигнала до некви рекордни броеве... по 1-2 цигари на седмица/месец и така...То пушачите не знаят защо пушат,ама го правят...аз не мога да се причисля към тях,така че...
    Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
    ----------------------------------------------
    http://www.facebook.com/Zwezdiichka )

А, добро утро!
    Сега чувстваш ли се по-значим, като го каза?

Град
    BurgasS
    Ae колкото и теми да правиш няма смисъл.. представи си знаем че се тровим а и няма да ги откажем по-лесно

Голям фен Аватара на BlueKnife
    10х за инфото
    the sky is the limit.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Добре,че ни каза.Не знаехме..

Ae колкото и теми да правиш няма смисъл.. представи си знаем че се тровим а и няма да ги откажем по-лесно

ми като знеш защо продължаваш (живота ли ти е омръзнал?)

Град
    в света на приключенията ..
    остави ги ве
    животът си е техен
    те ще си решават дали ще си пазят един от най-важните органи в организъма си или ще предпочетат да умрат в страшни мъки та 30 ..

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    еии мама му стара..
    всеки си има глава на раменете..гледай си в твоята паничка
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

абе къде си тръгнал да раздаваш акъли
    то дори на кутията пише кви са опасностите
    и? някой да ги е спрял? не

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от clever
    остави ги ве
    животът си е техен
    те ще си решават дали ще си пазят един от най-важните органи в организъма си или ще предпочетат да умрат в страшни мъки та 30 ..
    Така е!

Аз и да искам - нема да пуша, че ще ми пречи в спорта.

Щтото успокояват ето за това пуша Ако ще белия дроб бембян да ми стане няма да ги откажа Пробвай ве,ше ти хареса.Доволен шъ устаниш .

По темата: Не пуша,защото родителите ми са пушачи и са ми казвали,че не си заслужава да опитвам.Дърпам на седмица по 2 ейтака за газарлък,но нищо повече .Кой квот прай,за него си го прай.Така,че по добре пусни тема за вредните храни в България.От това поне всички нагъваме,като си мислим,че се "храним"

П.С 29.03.2010 - Вече изобщо не пуша

Цитирай Първоначално написано от UNITED
    Щтото успокояват ето за това пуша Ако ще белия дроб бембян да ми стане няма да ги откажа Пробвай ве,ше ти хареса.Доволен шъ устаниш .

По темата: Не пуша,защото родителите ми са пушачи и са ми казвали,че не си заслужава да опитвам.Дърпам на седмица по 2 ейтака за газарлък,но нищо повече .Кой квот прай,за него си го прай.Така,че по добре пусни тема за вредните храни в България.От това поне всички нагъваме,като си мислим,че се "храним"
    Успокояват,защото абстиненцията не ти дава мира и само като си дръпнеш,ще спреш да се потиш.

Град
    around the world !
    Еее, разбирам, че искаш да помогнеш по някакъв начин на пушачите да спрат. Като цяло - много хора са се опитвали, опитват и ще продължават да се опитват да помагат. Обаче и пушачи винаги ще има. Както се каза по-горе - цигарите успокояват като дърпаш. Да, наистина, това е научно доказано, че се появява чувство за успокоение като свикнеш.. Но наистина далеч не е така. Всеки знае вредите - рак на белите дробове, значително намаляване на растежа, застаряване на кожата по-рано.. Обаче всеки си знае за себе си. Радвай се, че не пушиш, както аз се радвам, че не пуша. За мен няма смисъл от това, пари няма да дам за такива глупости и т.н. Пушачите си знаят, тяхна си работа, ама така няма смисъл да пускаш теми, защото ти го отнасяш. Свиквай просто..

остави че съм пушачка ами баща ми миналия ден докато си готвех ми изкочи с тревата която намерил до компа ми в моята стая. Отяде ми се. А иначе да доста е вредно освен за нас пушачите ами и за околните..
    ( а и аз не пуша трева вече де ама на.. ) идиотка

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Ще цитирам г-на ми - " Най-голяма простотия е да пушиш, е да ама и аз го правя, за което съжелявам, вече не мога да го променя, за това не започвайте. "
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Таа създателя на темата е дал чудесни примери просто "развалят ти се белите дробове" и "некой може спокойно да си пафка като знае ,че всеки момент може да умре на място" все едно чета мнение на някой от детската градина.Всеки има право на избор.Аз не пуша, но нямам и правото да обвинявам тия които го правят.А и виж да се научиш да пишеш няма да ти навреди
    "Humanity is overrated."
    ex. ChildOfBodom

Град
    Sofia
    Разбира се,че знам.Сестра ми е студентка по медицина и всеки ден ми изнася лекции на тема "Вредата от тютюнопушенето"

Аз като пуснах тая тема си знех че, никой няма да ме слуша. Ама ми беше интересно какво ще ми отговорят пушачите. Знам, че сега в училищата това е правилото ''ако не пушиш не си мъж или мацка ''. Но да се тровя защото някакви газари и газарки с които съм за няколко години ще ми кажат ,че не съм пич или готин е според мен безмислено. Защото след време няма да се помним като се срещнем някаде ама навика остава .А, и някакъв по нагоре в коментарите ми казваше да пробвам, аз съм пробвал , но след едно дръпване ми идеше да повърна. Така че не се тровете, защото някой не ви смята за готин или готина, НЕ СИ СТРУВА. Пък ще видим накрая кой ще е по добре.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Защо мислите, че всички, които пушат го правят за да са готини?!?!

Цитирай Първоначално написано от IRON661
    аз като пуснах тая тема си знех че, никой нема да ме слуша.Ама ми беше интересно какво ше ми отговорят пушачите.Знам, че сега в училищата това е правилото ''ако не пушиш неси мъж или мацка ''.Но да се тровя защото некакви газари и газарки с които сам за неколко години ше ми кажат ,че несам пич или готин е според мен бесмислено.Защото след време вече няма да се помним кат се срещнем някаде ама навика остава .А, и некакав по нагоре в коментарите ми казваше да пробвам,аз сам пробвал ,но след едно дръпване ми идеше да повърна.Така че несе тровете, защото некой неви смята за готин или готина,НЕСИ СТРУВА.Пък ше видим накрая кой ше е по добре
    Край.Всички които прочетоха това мнение ще се откажат Оххохх поне да беше написал нещо стилно такова пък ти... Нямаш правото да казваш кой какво да прави.Пак ще отбележа,че българския ти може да отрови някого
    "Humanity is overrated."
    ex. ChildOfBodom

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    ем така е..не стига че се тровят ми и дават пари за тва

aaa и за тиа които ми критикуват българския, ами аз несам българин

Всеки момент можел да умре ехааа
    Цигарите не са най-годаното нещо което може да си причиниш . Те са най-безсмисленото .
    Единственото нещо за което мога да си призная че без него не мога .
    phah

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си