.

Виж резултатите на анкетата: Кой обичат повече в семейството

Гласували
17. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • момчето

2 11,76%
  • момичето

15 88,24%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Banned Фен

Сериозен проблем

Чуствам с сам защото не се разбирам с наще, сестра ми само ме дразни а
    те само нея слушат, т.с ,цял ден ми се мращят после върне се сетра ми и се едно звезда,,,,,,,,,и ме тресат нервите не мога да се контролирам
    Вчера отрязах с ножовката един ръб на шкафа щото се ядосах.
    Днес оставили един кашон с весници пред врата и се спънах. разпилях
    Май взе да ми писва от галеното им момиченце и проблемите му.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    На колко си ти и сестра ти? Ако е малка,нормално да и отделят повече внимание.Въпреки, че и у нас баща ми определено слуша повече сестра ми и съм го казвала много пъти ,но...такъв е живота
    Шофирай разумно - стигни жив!

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    На колко си ти и сестра ти? Ако е малка,нормално да и отделят повече внимание.Въпреки, че и у нас баща ми определено слуша повече сестра ми и съм го казвала много пъти ,но...такъв е живота
    22 ГОДИНИ

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Не учиш ли, не работиш ли, приятелка ли си нямаш??... Та ти си на 22 си!!! Кой в момента е фаворит не е важно...

Детинщини

Цитирай Първоначално написано от kris4ety14
    Детинщини
    както спомена е на 22 ГОДИНИ не месеца или седмици ... така че е малко тъпа за Детинщини

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    той не спомена ли,че тя е на 22,не той? освен това..тфа са пълни детинщини..е пораснете как може тя да е на 22 и да им е "галеното момиченце"

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Ако е по-малка е нормално. В моето семейство поне, като бях малка и като изказвах сетсра ми за всичко, и ме слушаха и на нея се караха. Това е от възрастта, а не защото я обичат повече. Ако ти си на 22 години, мисля че трябва да почнеш да работиш и да се изнесеш от вас. А, ако тя е на 22 години, мисля че не е много добре от нейна страна така да постъпва. Мисля, че просто трябва да си поговорите и да се разберете, като големи хора.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    Ако е по-малка е нормално. В моето семейство поне, като бях малка и като изказвах сетсра ми за всичко, и ме слушаха и на нея се караха. Това е от възрастта, а не защото я обичат повече. Ако ти си на 22 години, мисля че трябва да почнеш да работиш и да се изнесеш от вас. А, ако тя е на 22 години, мисля че не е много добре от нейна страна така да постъпва. Мисля, че просто трябва да си поговорите и да се разберете, като големи хора.
    на 15 съм

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от filmimilmi
    Не учиш ли, не работиш ли, приятелка ли си нямаш??... Та ти си на 22 си!!! Кой в момента е фаворит не е важно...
    анкетата говори за какво става въпрос

Едно време и аз издавах брат ми за някои работи, но родителите ни подхождаха добре. Недоразуменията се изглаждаха с обикновени разговори и отново си ставахме първи приятели.

Цитирай Първоначално написано от loko1
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    на 15 съм
    оо на 15 .. дай скайп

Обичам те !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си