.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62
    Супер фен Аватара на WaterLilly
    sunwind, леле майко, човек само да посмее да мисли нещо различно от вас и вече е хейтър, злобен и гаден. На мен не ми е интересно защо на другите им харесва, а на мен не - поне се опитвам да мисля със собствената си глава, вместо да повтарям това, което другите са казали.
    Далеч не съм единствената, на която филмът не й е харесал - просто съм единствената, която го каза в прав текст и показа недостатъците му. Ако на другите им е харесал филма, ок, тяхна работа, но сигурна причина да го хвалят така и да разправят колко е як е, че е първият подобен български проект и каквото и да е станало от него, те пак ще му се кефят.
    Ако мислиш, че защото мнението ми е негативно, значи се правя на фатална и крайна, ок.

Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    sunwind, леле майко, човек само да посмее да мисли нещо различно от вас и вече е хейтър, злобен и гаден. На мен не ми е интересно защо на другите им харесва, а на мен не - поне се опитвам да мисля със собствената си глава, вместо да повтарям това, което другите са казали.
    Далеч не съм единствената, на която филмът не й е харесал - просто съм единствената, която го каза в прав текст и показа недостатъците му. Ако на другите им е харесал филма, ок, тяхна работа, но сигурна причина да го хвалят така и да разправят колко е як е, че е първият подобен български проект и каквото и да е станало от него, те пак ще му се кефят.
    Ако мислиш, че защото мнението ми е негативно, значи се правя на фатална и крайна, ок.
    Аз не визирам самото негативно мнение, а начина по който го казваш... Със самочувствие, че си много над нещата, над това, което са направили тези тийнейджъри, над самите тях... Все едно нивото ти е много по-високо от останалите. Ето това ме дразни. Че не се усещаш, че се изкарваш много над останалите съз злобната ти критика.

Град
    around the world !
    Казвате, че не сте хейтъри и критиките Ви били градивни ? Къде го видяхте това ? Правите се на супер велики и едва ли не най-големите разбирачи, а само развивате тези без да ги докажете.

Относно филма - хареса ми много даже, скоро пак ще си го пусна. Поздравления за актьорите, които са отделили от свободното си време и са имали куража да се запишат. Макар и да са аматьори, показват добри умения.Сюжетът ми харесва, в много тийн глави се въртят подобни мисли. Очакваме следващия ;р

Неможах да гледам 1 и 2 част, но 3-тата е страхотна.. Много ми хареса филма

Не съм го изгледала целия филм, но от това, което видях мога да кажа, че е много добър. Възхищавам се на такива хора, които вместо да вършат глупости, се занимават с нещо полезно и позитивно. Браво, много добре сте се справили. Желая ви много, много успех!

Фен Аватара на Stretch
    Град
    Sofia
    я тук откога не бях влизал....Аз съм Митко Попов,във филма играя Радо....тааа мернах темата.мен лично филма ме кефи как стана,за нивото на което сме.градивните критики са хубаво нещо,стига да са от човек,който може и е направил нещо ако не същото,то поне близко до това

Преди малко гледах 3тата част.
    Евала!Много добро

искам да попитам къде мога да намеря 1 и 2 част?

Голям фен
    Добре, като вляза в сайта ми излиза само една част, коя от всичките е тя? Как може да се гледат другите 2 части въпреки че не знам коя съм гледала... или сте ги обединили частите защото филма, който гледах е 140 минути? Как мога да гледам другите части ?!

Голям фен
    Добре, като вляза в сайта ми излиза само една част, коя от всичките е тя? Как може да се гледат другите 2 части въпреки че не знам коя съм гледала... или сте ги обединили частите защото филма, който гледах е 140 минути? Как мога да гледам другите части ?!

На мен много ми хареса 3-тата част 1-ва и 2-ра съм започнала да ги гледам ама не ми се сториха интересни и затова се отказах

смятай чак филм направили ше го проам да е*а

The legends don't die i am a living example!

Мега фен
    Току-що изгледах и третата част от филма. Като проект от тийнейджъри за тийнейджъри, е направен изключително. Добре са представени героите, типични за всеки един клас - трите кифли, зубъра, неутралите и хипер неутралния. Зачетох се в някой от горните коментари, и мога да им кажа, да се осъзнаят, защото животът е такъв, какъвто е представен и по-различно от това далеч не би било реално (от пълен мирен свят до пълен хаос). Отделно на това, това не е холивудска продукция. А типично по български - хора, които не са разбрали смисъла на филма, дават щедри коментари кое и как трябва да бъде е смело мрънкат (типично по български - и аз не знам, ама съм сигурен, че не е така, както е!). Един технически ефект само не ми хареса - ходенето по улицата и заглъхването на микрофона. А при следващият филм, аз лично бих искал да видя малко повече екшън - бой, кръв, болница, линейки, опасност, тревога, повече сцени на открито и в транспорта. Успех на авторите и браво на актьорите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си