- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- подреди думата ..
значи играта е следната .. пишете една разбъркана дума , а следващия трябва да я подреди вярно и т.н.. аз съм първи
фелоент
телефон ?![]()
белюнв![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
животно
шками
любов
редватксовизтелип
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Ако питаш дали е някакво животно - не е![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
..
лашкодо
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
шоколад ..
армонтика
часовник
годлеоал
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
огледало ..
афонра
някъде в "годлеоал" да виждаш "ч" , "н" и "к"Първоначално написано от anna93
![]()
![]()
..
вмутцана
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
път![]()
![]()
![]()
кдалсан
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
патка
ордеенм
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."