И аз съм на 19 и като бях по-малък (15-17) имах точно обратния проблем (преждевременна еякулация), което е 100 пъти по-гадно. Казвам ти всичко е в главата ти. И невиждам как може да се карате с приятелката си за такова нещо. Ако тя държи на теб и е с теб не само заради секса, би трябвало да те подкрепя и да ти помага. Само по този начин можеш най-лесно и най-бързо да се справиш с проблема. При мен беше така, тотална психоза с всяка следваща мадама, докато не се намери момичето, което не се притесни да ми каже "споко бе пич случва се, не ми пука, пак си те обичам" и някфи такива неща. Така се отпуснах и вече (слава богу) забравих за този проблем. Така е и при тебе 100%. Незнам колко ти пука за гаджето ти, ама ако смяташ че държиш доста на нея трябва да си поговорите и да и обясниш, че имаш нужда от подкрепа (и свирки ). Ако ли пък не, можеш някоя вечер да си кажеш (ей ся ше я изкъртя отсякаде) и всичко да е наред. При мен ставаше проблем, когато не ми се прави много секс, така че е възможно да си се наситил на моменти, и като не си голям мераклия така да се получава. Пробвай и сам ще разбереш