.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Голям фен Аватара на yamaha436
    Град
    Тaм където хакер не влиза :D

Ами знам че не е подходящият раздел но...

Хора преди половин час бях усмихнат а сега почнах да си ги вталпявам и незнам какво да правя моля ви дайте ми съвет много ми е зле притеснявам се само без да ми препоръчвате хапове щото ми писна...
    FUCK RULES !!!

Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал

Re: Ами знам че не е подходящият раздел но...

Цитирай Първоначално написано от yamaha436
    Хора преди половин час бях усмихнат а сега почнах да си ги вталпявам и незнам какво да правя моля ви дайте ми съвет много ми е зле притеснявам се само без да ми препоръчвате хапове щото ми писна...
    първо като знаеш , че е грешен раздела защо пишеш тук?
    второ . . все пак трябва да ти хрумне , че тва не е фън .. !
    и трето.. ай ще ти кажа !

На всички се случва така, в един момент да си весел, в друг не ! И този , който ти е препоръчал хапове, е много зле !
    Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥

Както каза girlche на всеки се е случвало в един момент да е весел, в друг не. Така че ще ти мине и няма да ти трябват хапчета, лекарства и т.н.

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Град
    Варна морето!!!
    Цитирай Първоначално написано от anna93
    Както каза girlche на всеки се е случвало в един момент да е весел, в друг не. Така че ще ти мине и няма да ти трябват хапчета, лекарства и т.н.
    най често настроението се оправа с музика такава за dance пусни си нещо моШно и силно

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Преместена в "У дома".

Мисля, че е най-удачно.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Човек не винаги може да бъде в настроение и не пий хапове.Аз, ако винаги когато ми е гадно пия хапове,до ся да съм се натровила успокой се ще ти мине.Слушай нещо весело.

Град
    Quelque part dans la ville pluvieuse
    Изгубил си настроение, случва се. Обаче хапчетата са ти напълно излишни, бе, човек! Изобщо не ти трябва нещо такова. Ето няколко съвета, с които можеш да опиташ:

1. Пусни някаква музика - за препоръчване, любимата ти, разбира се. Но в никакъв случай не си пускай някакви депресарски песни - в превод, никакви балади, ще станеш по-зле.

2.Излез навън, поразоди се, отиди на кино, ако искаш. Прави нещо различно.

3. Разсейва се с каквото можеш от всякакви лошо мисли - телевизията е много хубав начин, ако успееш да си намериш нещо в неделя следобяд. А ако си падаш и по книги - ето ти още един начин да избягаш от действителноста. На мен това ми помага адски много.

А пък най-доброто средство е да седнеш и да разрешиш проблема си, както си му е ред. Не можеш да бягаш вечно, затова направи нещо, щом те притеснява толкова много.

Успех! \/
    "Най-голямото невежество е да отблъснеш нещо, което изобщо не познаваш.” – Хорас Браун

Повече от фен Аватара на petinkataaa
    при всеки има такива моменти

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Легни и си изкарай един здрав сън.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Град
    Монтана
    Това е от пубертета, всички сме така

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    аз като съм на пълна тишина и садвам.. затва слушам винаги музика.. препоръчвам ти ако си падаш по по-бързата музичка нещо на Camo & Krooked ^^ мноу диви парчета има.. на мен ми помагат :P

пък такова садване е нормално... особено ако си на възраст между 13 и 18

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си