- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Били ли сте в подобна ситуация, и как бихте постъпили?
Ох, душице...някои мъже са толкова ненаситни, че все едно дали са спали с 1 или с 1001 момичета все ще искат да са ПОНЕ С ОЩЕ ЕДНО ПОВЕЧЕ...това е природното. Иначе, както казах, защо в историята ще са познати толкова хареми и защо всеки мъж ще иска да е желан?Първоначално написано от krem4et0
Колкото повече си влюбен, толкова си по-железен, ама няма гаранции.
Good luck, Bad luck, Luck...
Първоначално написано от someonesomeone
Анджък, де. Сам или не-сам, сексито си е секси.
Колкото до децата - ако човек не иска деца и/или няма достатъчно време, пари, желание - по-добре да не прави деца. Има си някои хора, които цял живот си живеят без деца. Цяло движение са развили в САЩ, ама забравих как се казваха...това са значи такива семейства, които искат цял живот да си купонясват без деца и да си живеят по-богато, без много ангажименти и притеснения с бебета, детски градини, училища, проблеми, детски болести - всичко, което създават децата като проблемация.
Ами може, ама не е задължително. Аз примерно не съм спал с негърки или мулатки, ама никога не съм се чудел какво е. Обаче за някои, които ми харесват като виетнамки или корейки съм се зачудвалПървоначално написано от krem4et0
... Иначе то от чудене до правене - БАЛКАН РАЗЛИКА!...А може човек и да не се чуди толкова, но да си хойка при първа възможност. Щото за него не е важно толкова чудене-нечудене, а е важно да утоли желанието. По същия начин по който като ти се яде - ядеш каквото има, а не само каквото се чудиш дали е хубаво.
Ето и нашият юнак - автора - вече с 8 го е правил, ама му се иска и с колежката. Едва ли се чуди какво точно тя има между краката, но МУ СЕ ИСКА. Тъй че - учудването може да е факторче, ама не е решаващо.
Това по-скоро за близнаците (че нали и тях коментираме) важи. С няколко скорпиона съм била, сегашният ми приятел и той е скорпион, та тези много рядко да ги удари нещо по главата и да разбират от романтика.Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
someonesomeone, аз пък мисля, че нещата идват точно от това, че с приятелката ти си имате проблеми. Казвам ти го от личен опит, такива залитания започнах да имам точно когато осъзнах, че и моята връзка куца. Че даже и аз имах дилемата като кремчето - дали да гоня дивото или да си седя при питомното. А пък имах реален шанс да съм с дивото.
Реших, че ще си оправям връзката, понеже реших, че не мога така, с лека ръка, да оставя всичко, което съм градила.
Ако е чисто сексуално привличане, това не би ме изплашило. Страшно е, когато има емоционално такова. Тогава вече трябват много усилия за запазване на връзката.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Първоначално написано от Wrathchild
Много е зле работата, когато хората вярват в измислици като зодиите...Значи всеки роден края на октомври и по-голямата част от ноември е ЕДНАКЪВ и РЯДКО РАЗБИРА ОТ РОМАНТИКА?...Не живейте в приказки, а четете повече науки, които обясняват как се заражда романтичното :
-социология
-философия (естетика, етика)
-история
-психология...
Излезте от филма/от матрицата/от симулакрума. Зодизмът е един от най-опасните вируси, по-опасен и от религиозната антропология, щото онази поне възприема всички като ОБРАЗ И ПОДОБИЕ на някакъв си Бог-"Триъгълник"/Баща, Син, Св. Дух/, а зодиите заклеймяват всеки с някакви качества само според това в кой месец се е родил. А това месеците също са измислици /едно време не е имало месеци, а и месеците при различни народи са различни/...
Ето и конкретно доказателство - аз съм СКОРПИОН и гледай какви романтични стихове пиша! (дето и най-романтичната зодия не може да напише):
"Сега мълча, но те обичам!
С мълчание в Любов горя...
Без думички сърце обича,
А аз не мога да го спра.
Аз искам ВИНАГИ да имам
Красива, нежна и добра
Магическа, вълшебна дума,
С която аз да те даря!
Но нямам...само тишината
Е моя спътница в нощта
И аз мълча, но в тъмнината
Ти казвам хиляди неща."
Иначе другите ти разсъждения (след зодизма) са много трезви и логични, изглеждаш нормален човек, ама с тези зодийо-предразсъдъци цял живот може да си създаваш илюзии и да си предубедена спрямо някой, само щото е роден ноември, а не май...
Че аз говоря за типичните представители.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
Не може да има представител на нещо несъществуващо. Примерно аз мога да измисля не 12 зодии, а 12 модии.Първоначално написано от Wrathchild
Ето ти 12 модии:
-Пръчка
-Тенджера
-Пън
-Камък
-Кол
-Тел
-Вода
-Бъбрек
-Антена
-Часовник
-Живовляк
-Тухла
И после да напиша, че тухлите са скептици, камъните са студени, пръчките са сексуални, а бъбреците са гадняри...И после да почнем да се КЛЕЙМИМ като :
-Ти си типичен Кол!
-Да, така е. А аз мисля, че ти си нетипичен Часовник!...
И, ако от малки говориш на децата така, те ще станат убедени модисти (неологизъм идещ от МОДИЯ, което току-що измислих за модел)...
Така че нещо, което го няма и не го е имало не може да дава типични или нетипични представители.
Същото е като някоя измислена държава. Да речем Тамбукту. Как може някой да е представител на остров Тамбукту, при положение, че това е ИЗМИСЛИЦА?
От нищо нещо не става!
![]()
Една буква да беше сменил и щеше да имаш името на реално съществуващ град - Тимбукту.
Не аз подхванах темата за скорпионите, та не знам какво се захвана с мен.
Но лай си, не ми пречиш![]()
~
Напълно съм съгласна с това мнение, когато в една връзка имаш всичко, от което се нуждаеш, няма проблеми, просто не те влече другото. Няма смисъл да търсиш друго, като вече имаш нещо, от което си доволен.Първоначално написано от Wrathchild
При появата на проблемите в една връзка се почва едно заглеждане по други, едно колебание, надяваш се на нещо по-добро.
И е така, и не е.
Има хора, които просто са си полигамни. Те не го правят от липса на чувства, те го правят, защото природата им е такава.
Но в случая на автора, определено проблемите са решаващият фактор.
~
Ще ти кажа само гледай да не изгубиш 5-годишна връзка за някакъв момент на несигурност.. 5 години е адски мн време, особено за млади хораСпоред мен това е нещо моментно и не трябва да му позволиш да провали всичко, което имаш, защото не много хора на твоите години могат да се похвалят с такава здрава връзка
![]()
Авторе, наистина, както каза gir, след толкова много време си почнал да залиташ понеже това ни е в природата. И ако си със силна воля и ако нямаш друг избор просто трябва да свикнеш и след време ще се отдадете на платонична любов и ще се ожените.Имам предвид, че и съпрузите са така. Защо повечето /да не кажа всички/ хора, които са женени от минимум 3-4 години вече не изпитват същото, дори не правят толкова секс вече, защо се карат? Защото страстта отслабва, след страстта секса, а след намалянето на секса агресивността се избива чрез кавги. Извод : Секс=здрав брак.
За това, което казах... че зависи от теб дали имаш силна воля и дали имаш друг избор. Под друг избор имам предвид, че можеш или да я зарежеш и да си потърсиш нова /ако не можеш да издържиш вече на еднообразието и привличането към колежката/, или да я навиеш за по-свободна връзка, или да я мамиш и да й изневеряваш. Само че ако тя не е от разкрепостените /и аз не бих ти позволила/ и ако наистина толкова много я обичаш и не би й изневерил /за което те признавам
/ тогава излиза че НЯМАШ ДРУГ ИЗБОР и трябва да свикваш. Но да ти кажа поне така ще си сигурен, че те бива за дълготрайни връзки и никога няма да ти се случи някой ден децата ти да те заварят с друга и да питат "татко, коя е тази какичка, която седи на колене и ти показва нещо изцапано по джоба ти???"
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Така е. Една буква може да промени целия смисъл. Даже си имаме думи-омофони, които са с различен смисъл като КИТКА, ВИЛА и др.Първоначално написано от Wrathchild
Батко не лае, а ви налива знания в главичките, за да можете да израстнете като образовани и отговорни граждани на България, както и възпитани, по възможност![]()
Не е така. Може да си супер-доволен и пак да искаш нещо ПОВЕЧЕ. Да речем може много да обичаш "Пепси", ама да искаш да пиеш и "7up"...Първоначално написано от vesito13
Проблеми-непроблеми, заглеждането по други си е природа!...Може да си даваш зор да не се заглеждаш, но това не значи, че няма да ти се иска. Абсолютно моногамните са идеал.
Така е. Това, че ни се иска не значи, че МОЖЕ или ТРЯБВА. Всеки трябва и да се контролира, според избора си и според законите на обществото.Първоначално написано от loliii
А за какичката имаше един гег с Иван Балсамаджиев май беше...
Една майка и детето й срещат един мъж. Онзи купува някаква играчка на детето. Майка му го учи да каже на баща си , че не са виждали никакъв мъж и, че тя му е купила играчката. У тях:
-Татееее, ти да не си мислиш, че днес видяхме един чичко и мама беше с него? Нееееееее! Няма такова нещо , тати! Тате, ти да не си мислиш, че тоя чичко ми купи тая играчка? Неееее, мама! Мама ми я купи!
![]()
В неговия случай определено чарът на колежката е решаващ, щото ако бяха проблемите, той щеше да си пада по много повече и почти всяка една да му дава утеха и да търси. А той е станал жертва просто на ситуацията в работата си. Ако работеше само с мъже, едва ли сам би взел да се рови из нета за друго момиче.Първоначално написано от Wrathchild
По мои лични наблюдения най-много съм се заглеждала по други и съм им обръщала внимание, точно когато ние имаме проблеми и се караме. Когато проблемите липсват, въобще не отдавам значение на другите. Може да кажа е този е готин, сладък, хубав, но всичко си остава до там, просто един коментар и нищо повечеПървоначално написано от gir
![]()
Не бих казала, че ситуацията е кой знае колко странна.Явно както при теб, така и при колежката ти с годините се е натрупала рутина, а привързаността не е достатъчна за да бъде една връзка наистина здрава.
Според мен не е толкова притеснително желанието ти за флирт, колкото това, че вече силната любов към приятелката ти-както ти сам споделяш-е изчезнала и на нейно място е дошло привързването.Не бива едното да се замества или компенсира от другото, би трябвало да вървят ръка за ръка, защото са еднакво важни и необходими.
Оставам с впечатлението, че изпитваш срам от желанията си, а не мисля, че трябва.Дори и да се стигне до изневяра, вината няма да бъде изцяло твоя.Думите ми разбира се, не приемай като насърчаване да се отдадеш на нови тръпки, а просто ти показвам, че те разбирам.След време, ако решиш, че пет годишната ви връзка се е изчерпала и няма какво да ви задържа заедно тогава опитай нещо ново, но чак след като си на 100% какво искаш или чувстваш.Изкушиш ли се още от сега, възможността да съжаляваш на по-късен етап е доста голяма... имай го предвид!![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Здравейте отновоНещата търпят развитие .... в застои
Аз се опитах да не контактувам с колежката, но това доведе единствено до повече контакти с нея ... не ме питаите как стана, защото не знам
Вече всяка сутрин пием кафе заедно, с още няколко колеги разбира се
Но например сутринта я попитах защо е омърлушена, и тя ми сподели че има някакъв проблем с гаджето ...
Не пропуска да ме избъзика нещо, както и аз нея ... НО нещата започнаха да отихват малко, от "Чувствена" гледна точка
Опознавам я малко по-малко, факт е че тя доста ми допада
Не е станала по-малко симпатична ... но някак свиквам да общувам с нея и не изтръпвам по същият начин когато я видя
Мисля че и тя няма да предприеме нищо (И ДАНО!) и така нещата ще си останат приятелски отношения
Въпреки че винаги ще има едно такова сексуално напрежение помежду ни ...
Но това не би било достатъчно за да направим някоя глупост, докато сме обвързани
Но ако не сме ... вероятно ще сме като отвързани
![]()
![]()
Разбира се, че е нормално да се заглеждаш по други. Обвързан не значи 'сляп' и 'импотентен'.Първоначално написано от gir
Но пък аз оставам с впечатление, че авторът има някакви чувства към колежката, които надали щяха да възникват, ако 'вкъщи' всичко беше наред.
~
Ех това "Вкъщи"Аз не намирам проблема там, щастлив съм с приятелката си, и не мисля че отношенията ми с нея имат общо с това, че друг човек ми е допаднал
![]()
Нещо съвсем нормално е, вие сте от 5 години заедно все пак.Свикнали сте страшно много един с друг, принципно вече дори няма какво да си кажете.Знаете всичко един за друг, абе не точно, ама сте си омръзнали до някъде.Нормално е не се приетснявай, щом я има тази любов няма място за притеснение.Но не прави глупости, не и изневерявай и не и давай поводи да се притеснява и да изгуби доверието си в теб, което в крайна сметка си градял години наред.Защото ако стане така може да осъзнаеш колко много я обичаш, че тя е всичко за теб, но може и да е късно тогава.Събери си ума и не гледай чуждо.Има и нещо друго, помисли добре дали не сте заедно по навик, а наистина е по любов.Както и да е .. пожелавам ви късмет и още много много години заедно . :P
Еми то само боб неможе да се яде трябва и малко лещаноо се пак са 5 години нетрябва заради някое друго момиче да развалиш тази страхотна връзка просто не си заслужава
![]()