- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Били ли сте в подобна ситуация, и как бихте постъпили?
Здравей, симпатяго!
Хубава снимчица, ако си ти на нея, де. Аз съм хетеро,нормален пич, но ти признавам, че си симпатичен, а и както виждам от поста - интелигентен човек, способен да търси и учи нови неща. Може да си на 20, ама интелигентната ти възраст е поне на някой на 25 или 30, дори.
Сега да види едно по едно:
"" в смисъл не се чувствам така влюбен, но определено я обичам страшно много и имам огромна привързаност""
Нормално! Почти всички са така. С времето чувството на любовен екстаз може и да намалее, но пък зависимостта и привързаността, ако всичко е наред, се увеличават. Лошо няма. Любовта не е само СТРАСТ!
"незнам дали всеки мъж е така, но все повече се заглеждам, никога не бих изневерил, но въпреки това страшно много ми се иска да по-флиртувам ... "
Пак НОРМАЛНО. Ами те и жените са така, повечето. Хората сме си животинки, макар и умнички. И сме полигамни. Нормално е човек да иска да си предаде гените и на повече от един друг човек. Все едно като харесваш картофки да не харесваш и луканка...Ами може да се харесват няколко неща едновременно. Гаджето ти сигурно си е супер готино и добро по характер, ама това не значи, че не може да си падаш и по други. Така е в природата. Даже Велики умове като Маркс са си имали извънбрачни деца...То не зависи от човека само...тяло, брато, тяло! Иска да яде, иска да спи, иска да е с колкото се може повече или поне с повече от една...Разбира се, това, по Фройд е само ТО...Имаме и АЗ и СВРЪХАЗ...Т.е. в човека се борят ТЯЛО, СЪЗНАНИЕ и ОБЩЕСТВЕН МОРАЛ...Така че е и нормално да си объркан. Радвам се, че си писал тук, а не стоиш насаме с притесненията си. Нека събереш повече гледни точки. Така постъпват умните хора.
Нататък:
"и още по-лошото е че имам колежка която страшно много ми допада и я гледам с един такъв поглед ..."
Ами нормално. Доста изневери стават на работното място. В такъв сучай - или трябва да работиш с гаджето си, или да я лъжеш или да я убедиш да правите отворена връзка, т.е. да си спите, когато искате с друг, без това да ви нерви и да се разделяте. Има и по-отворени мадами, които се навиват на тройки, ама рядко са в днешно време...Тъй че...зависи от много фактори как ще постъпиш нататък, ама ти си от умните, затова не се притеснявам много за тебе.
"Понеже не сме точно на едно и също място с тази колежка, ами сме през няколко врати, и всеки път когато излезе да пуши немога да не я погледна ии често излизам и аз ... старая се да не ми личино наистина точно на този етап това момиче много ме кефи, но никога не бих предал приятелката си ... странна ситуация, нали ?"
Супер нормална ситуация. НЯМА ДА СЕ УЧУДЯ, ако и гаджето ти си пада по някой колега, с тая разлика, че не си е признала още. Какво му е странното?! Секси-колежка, млад мъж си (даже още биологично изглеждаш като някой тийн на 16-17), гаджето ти не е до тебе...Ми, че ти трябва да си баси обратния /педал/, за да не я погледнеш! Говорим си истината като големи хора, щото и аз съм батко на повечето от тоя форум.
"А и въпросното момиче също има гадже от поне 2 год, но въпреки това и тя ме гледа по подобен начин"
Ами аз на кой говоря, че и доста жени са така?Мъж , жена...докато си млад и ти се иска...Има гадже. Ми има, ама като гаджето й не е до нея и...То природата (либидото) не го е еня ти имаш ли гадже, имаш ли това-онова...
"П.С. Ужас дори докато пиша я мернах и ми се стъжни направо"
Айде сега! ДРАМИ! Ще ти се стъжни, когато гаджето й се появи с няколко човека и поискат да те размажат от бой/Примерно!/...затова преди да правиш нещо бъди сигурен, че е:
1) Удобно за тебе и за нея
2) Че гаджето ти няма нищо против
3) Че нейния няма нищо против
Аз
НЕ РЕКЛАМИРАМ И НЕ ПРИЗОВАВАМ към нестандартни форми на секс, но...
както бях писал, има си едно СУИНГ. Това е, когато по взаимно съгласие нейния опъне твойта, а ти си правиш секс с неговата. Така е по-честно и по-безпроблемно. Ама не знам дали вие 4-та ще се навиете на такава размяна (суинг).
Браточка, това мога да кажа, нищо повече не можеш да направиш по въпроса, ако целта ти е секса. А, ако само искаш Платоническа любов - друга работа...
Good luck, Bad luck, Luck...