- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Били ли сте в подобна ситуация, и как бихте постъпили?
Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Права си. Едно е естетическото , друго е сексуалното влечение. Ама на хората им се иска. Особено пък и , в случай, че тя го "изкушава"...Както казах, то трябва педал да е, че да не се подразни, ако момиче, по което си пада, си пада и по него...
Не, не, не. Момичето/момчето може да ти дава всичко, което искаш и пак да искаш ПОВЕЧЕ. По същия начин по който, ако ти готвят ПРЕКРАСНА френска кухня, може да искаш да опиташ и :
-КИТАЙСКА
-ТАЙСКА
-ЯПОНСКА
-РУСКА...
Не всеки, но много хора си искат РАЗНООБРАЗИЕ.
Не, не е никакъв крах. Има си мъже/жени, които цял живот си хойкат (без да разбират половинките им) и пак си имат здрави семейства. Да не говорим пък за тези, които правят суингове, групов, тройки...т.е. въпрос на разбиране. Не е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да има крах.
Да говори за проблема? И аз така мисля, но...има и РИСК. Тя да не го разбере правилно, да подходи ЕГОИСТИЧНО...И тогава? Вярно може да има крах.
Аз преди бях излезнал (на ресторант) с една приятелка. Нямаше пипаници, нямаше целувки, натискане. И моето гадже като научи и ме заряза. Как научи? Аз й го казах. Значи щом може да те резнат само щото си ял (не бяхме пили) заедно с друга, значи може да те резнат и затова, че си пушил с друга...камо ли пък да я харесваш...тъй че той да си прецени рисковете, да няма после лоши последици...
Последно - не е казано да имат проблеми, за да си пада и да иска да го "топне" в друго момиче. МНОГО МЪЖЕ си падат по тройки. Защо? Ами щото с 2 им е по-хубаво, отколкото с една.
Въпрос на КОЛИЧЕСТВЕНО ЖЕЛАНИЕ, не толкова на качествен проблем.
Ама много гадно било така? Ами да, ама кой казва, че човешката природа е съвършена?!...
Good luck, Bad luck, Luck...