"...но се караме, но не мисля че въпросът е в нашите отношения ... "

Умно! И аз така мисля! Добра или лоша, хората си падат и по нещо "странично". Може гаджето ти да е добро, може да е горе-долу, може и да е лошо...,ама като мадамата на работното ти място е секси какво значение има? Вкусното си е вкусно, сексито си е секси, черното си е черно, бялото си е бяло, без значение имаш ли или нямаш гадже...Ами то, ако беше инак, нямаше едно време царете, халифите, императорите и др. да си позволяват да имат хареми или, поне, любовници.

"Не е нещо което е свързано с това, да не говорим че мисля че това че се караме от време на време закрепва някои неща, не мисля че има бъдеще връзка в която хората се съгласяват за всичко ..."

АбСОЛЮТНО! Колкото и да си пасвате, все ще има нещичко, което да е проблем и да не сте съгласни. ЧЕ ТО ДАЖЕ ЕДНОЯЙЧНИ БЛИЗНАЦИ СЕ КАРАТ, БЕ! Как може с друг човек да нямаш, от време на време, разногласия...това си е нещо ОЧАКВАНО!

" (особенно тя, да не говорим че е зодия Близнаци и си мени настроението и мнението през средно 7 секунди)."

Тука ГРЕШИШ! Зодиите са измислици. Сред ВСЯКА зодия може да се намерят хора, които са :

-шизофреници
-шизоиди
-шизотими

т.е. такива, които в една или друга степен СКАЧАТ от едно настроение в друго. Това не е от зодията, това си е от мозъкаааааа...

"Мисля че нещата с колежката са временни, просто както каза gir ... "

Абсолютно...ама това, че са временни не значи, че може да ПРЕМИНАТ в друга форма. Примерн, както каза оная кака, ако откриеш, че мадамата си струва в някои отношения повече от гаджето...мммм, става опасно за връзката ви (ако, както пък аз казвам, гаджето ти е традиционалистка и не ще да пробва по-други форми на секс и любов)...

"лъвът е хиштник, не му се спира да ловува, нали ? "

До дълбока старост е така Като станеш на 90 ще си отдъхнеш Даже още на 88

"Влечението е физическо, но не само ... не е едно от момичетата с което просто бих си легнал ... по-скоро съм малко влюбен в момента, и чувствата които изпитвам са малко по- ... нежни "

Ами да, значи правилно съм установил, че е биология (секс) + психология. Щом си глътваш езика не е само секс...това е ясно.

"Незнам дали и кои от вас вярват в Зодиите и всичко свързано с тях, но аз вярвам и чета ..."

Аз съм опонент. Аз даже съм въвел термина ЗОДИЗЪМ, същото като расизъм и др.

"не всичко естествено, никога не вярвам на дневни и тн., но още преди 5 год. четох каква би била връзката между скорпион и близнаци иии абсолютно същото нещо се случва А мацката/колежка е Рак ... Принципно Скорпион и Рак си подхождат много, но въреки това не мисля че бих могъл да бъде с нея ... завинаги "

Глупости на търкалета, ама понеже си симпатичен, ще ти кажа, че и аз съм скорпион (октомврийки), за да се радваш Иначе не вярвам в зодии. Димитри Иванов също не вярва (той ми е един от любимите журналисти и мислители).

"Сигурно главата ми ви изглежда разбъркана и страшна бъркотия, като дамска чанта "

За мен си изглеждаш нормален (като изключим зодиите и зодизма), та не се безспокой толкова. Знай, че всеки момент, милиони мъже и милиони жени по света са в твоето положение.