Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Скорпионите са яка зодия!
Нежни и романтични до мозъка на костите си. Само да не бяха толкова вятърничави и крайни...
Това по-скоро за близнаците (че нали и тях коментираме) важи. С няколко скорпиона съм била, сегашният ми приятел и той е скорпион, та тези много рядко да ги удари нещо по главата и да разбират от романтика.
someonesomeone, аз пък мисля, че нещата идват точно от това, че с приятелката ти си имате проблеми. Казвам ти го от личен опит, такива залитания започнах да имам точно когато осъзнах, че и моята връзка куца. Че даже и аз имах дилемата като кремчето - дали да гоня дивото или да си седя при питомното. А пък имах реален шанс да съм с дивото.
Реших, че ще си оправям връзката, понеже реших, че не мога така, с лека ръка, да оставя всичко, което съм градила.
Ако е чисто сексуално привличане, това не би ме изплашило. Страшно е, когато има емоционално такова. Тогава вече трябват много усилия за запазване на връзката.

Много е зле работата, когато хората вярват в измислици като зодиите...Значи всеки роден края на октомври и по-голямата част от ноември е ЕДНАКЪВ и РЯДКО РАЗБИРА ОТ РОМАНТИКА?...Не живейте в приказки, а четете повече науки, които обясняват как се заражда романтичното :

-социология
-философия (естетика, етика)
-история
-психология...

Излезте от филма/от матрицата/от симулакрума. Зодизмът е един от най-опасните вируси, по-опасен и от религиозната антропология, щото онази поне възприема всички като ОБРАЗ И ПОДОБИЕ на някакъв си Бог-"Триъгълник"/Баща, Син, Св. Дух/, а зодиите заклеймяват всеки с някакви качества само според това в кой месец се е родил. А това месеците също са измислици /едно време не е имало месеци, а и месеците при различни народи са различни/...
Ето и конкретно доказателство - аз съм СКОРПИОН и гледай какви романтични стихове пиша! (дето и най-романтичната зодия не може да напише):

"Сега мълча, но те обичам!
С мълчание в Любов горя...
Без думички сърце обича,
А аз не мога да го спра.

Аз искам ВИНАГИ да имам
Красива, нежна и добра
Магическа, вълшебна дума,
С която аз да те даря!

Но нямам...само тишината
Е моя спътница в нощта
И аз мълча, но в тъмнината
Ти казвам хиляди неща."

Иначе другите ти разсъждения (след зодизма) са много трезви и логични, изглеждаш нормален човек, ама с тези зодийо-предразсъдъци цял живот може да си създаваш илюзии и да си предубедена спрямо някой, само щото е роден ноември, а не май...