- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Били ли сте в подобна ситуация, и как бихте постъпили?
Не бих казала, че ситуацията е кой знае колко странна.Явно както при теб, така и при колежката ти с годините се е натрупала рутина, а привързаността не е достатъчна за да бъде една връзка наистина здрава.
Според мен не е толкова притеснително желанието ти за флирт, колкото това, че вече силната любов към приятелката ти-както ти сам споделяш-е изчезнала и на нейно място е дошло привързването.Не бива едното да се замества или компенсира от другото, би трябвало да вървят ръка за ръка, защото са еднакво важни и необходими.
Оставам с впечатлението, че изпитваш срам от желанията си, а не мисля, че трябва.Дори и да се стигне до изневяра, вината няма да бъде изцяло твоя.Думите ми разбира се, не приемай като насърчаване да се отдадеш на нови тръпки, а просто ти показвам, че те разбирам.След време, ако решиш, че пет годишната ви връзка се е изчерпала и няма какво да ви задържа заедно тогава опитай нещо ново, но чак след като си на 100% какво искаш или чувстваш.Изкушиш ли се още от сега, възможността да съжаляваш на по-късен етап е доста голяма... имай го предвид!![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone