.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Град
    софия

Най-добрият ми приятел е гей

вчера се оказа че един от най добрите ми приятели е гей.той доиде и ме запозна с приятеля си и сега нз какво да правя.Всмисал тои ми е много добър приятел но все пак е гей и това малко ме притеснявя

т.7
    krem4et0
    младо момче на 14 което има много проблеми на главата

И?! Проблема ти е ?!Страх те е другите да не решат,че щом имаш 1 приятел,който е гей следователно и ти си?! Щом държиш на него не виждам проблем.

Завиждам ти честно..
    Иначе няма от какво да се срамуваш ебаси .. нали ти е добър приятел? Тогава го приеми такъв какъвто е!! ..

п.с. пфф ако знаеш колко искам да имам гей за приятеел!! ..

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Голяма работа, няма да станеш гей по край него спокойно. А и ако си му приятел, ще му останеш такъв.
    Вафла..

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Ако ти пука за страничното мнение, то тогава какъв приятел си ?!
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Alexandra1993
    Не бъди толкоз тесногръд.Това е природа,никой не избира какъв да е!
    Абсолютно.

Повече от фен Аватара на hoooodyhoooooo
    Град
    на брега на брега
    Знаеш ли, преди години бях настанен в Сърбия за един семинар с един германец, много едър, симпатяга абсолютен, тренира петобой, и ми призна още отначалото, че е гей. На мене ми стана много странно и първата нощ не се прибрах в стаята си. Като отидох при него наобяд чак, той ме гледаше странно и ми вика: "Не се прибра, щото те е страх ли? Това, че съм гей, каква разлика има от това дали съм бисексуален или хетеро? Да не би да съм изнасилвач, като съм гей? Да не би ти като си хетеро, да изнасилваш всяка жена, с която спиш в една стая?". Почувствах се страшно неудобно, извиних се и в последствие станахме супер добри приятели. Никога не ме е докоснал и с пръст. Коректността и уважението към хората не се базират на сексуалната им ориентация, приятелю. Или си приятел, или не си.

Помисли си добре. Не го губи само заради това, че е бил откровен с теб. Напротив - приеми го и му гласувай доверие.
    "Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."

Мега фен Аватара на draid
    Ако ти беше свестен приятел изобщо нямаше да повдигнеш тази тема. Жалко, защото явно той те смята за доста добър приятел щом т ие споделил.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl
    Завиждам ти честно..
    Иначе няма от какво да се срамуваш ебаси .. нали ти е добър приятел? Тогава го приеми такъв какъвто е!! ..

и аз спр много искам
    а иначе по темата-еем няма кфо да се срамуваш,смисъл-всеки е различен
    ся прим. да небъда фр ,с някой който е космат ли?
    приемаш го какъвто е и продължаваш
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Град
    софия

от автора

и най странното е че май го ревнувам но попринчип си харесвам момичета
    младо момче на 14 което има много проблеми на главата

Повече от фен Аватара на c0ci
    тц о боже искали гей за приятел..тва да не ви е кученце бе ???

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от c0ci
    Недей така де! Сега е супер мега гига ултра модерното да си имаш гей приятел! Та нали във всяка американска боза "попюларките" си имат хомо-приятелчета. Оу, толкова е сладко! да си говорят за мода, за маникюр, за мъже!
    Как нашите ще останат по-назад?!

По темата - колкото и да съм против хомосексуалните, след като дълго време сте близки, би било глупаво да го заебеш.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

прати го при c0ci и няма да иска повече мъжко

аа щом е толко зла,може и аз да я зема хихих

по темата: ми и аз имам приятели който,разпространяват наркотици и се занимават с оръжие,и леко ме е страх от тях,но свикнах им,просто вече не им обръщам много внимание и така.
    Това че е гей .... не пречи да сте приятели макар че еднавали ще му е интр. като му кажеш "ааа братле скив тая булка къв задник има" или пък... "на тоя Бимър (БМВ) двигатела му е еди си колко цилиндъра и т.н." но се ще намерите общи теми

Re: Най-добрият ми приятел е гей

Цитирай Първоначално написано от peshonpmg
    вчера се оказа че един от най добрите ми приятели е гей.той доиде и ме запозна с приятеля си и сега нз какво да правя.Всмисал тои ми е много добър приятел но все пак е гей и това малко ме притеснявя

т.7
    krem4et0
    Според мен то си е за притеснение!...По-далече от него, че тея ги ловят повече болести от останалите. Същата работа е и с бисексуалните. Да не говорим, че много учени ги приемат за ненормални. Включително и аз...Да го ръгаш на мъже или да ти го слагат мъже, вместо да си с момиче не е нормално за мен. Тъй че...внимавай с тоя...То утре може и на тебе да ти налети...
    Good luck, Bad luck, Luck...

Цитирай Първоначално написано от Alexandra1993
    Не бъди толкоз тесногръд.Това е природа,никой не избира какъв да е!

В природата има и отклонения. Не всяко природно отклонение е добро. Утре, ако налети да го изнасилва или да го целува, как ще му се отрази на момчето?
    Знам, че за някои момичета е възбуждащо двама мъже да се сексят, ама за мъжете си е ГАДОСТ!
    Иначе, Сашке, то и аз не съм тесногръд, ама за ненормалности не мога да си мисля толкова разкрепостено.

Завиждам ти честно..

Гей или лезбийка? Щото то за момиче гей е едно, ама за момче е друго. Ти, да те питам, ако лезбийка ти налети как ще се чувстваш? Не мисля, че е за завиждане.

"Да не би да съм изнасилвач, като съм гей?"

Абе то стига да те опипа по задника или да ти доведе някой мъж и да гледаш как се ебат, за да ти призлее. Остави ги тея! Може и да са законни в много страни, но не е казано, че са нормални...Ще си го мушкат по задниците, при положение, че могат да си намерят някое гадже!? Аре стига ненормалщини!

" Никога не ме е докоснал и с пръст."

И какво от това? Ненормалното си е ненормално. То и някой, който се секси с коне или кучета може да не те докосне и какво? Ще вярваш ли, че не е заразоносител и ненормалник?

Кой е намекнал изобщо за такова нещо БЕ??
    Като не знаеш си трай, а не се опитвай да правиш някви тъпи и лишени от смисъл сравнения! .. много злее..

п.с. Мода?? хаха .. не на всички хора желанията им се простират само до там да се правят на евтини ***** според "модата"!!
    + това моите желания отдавна не се влияят от мода или от който и да е било .. май не го разбрахте за толкова време?! ..

Цитирай Първоначално написано от gir
    Гей или лезбийка? Щото то за момиче гей е едно, ама за момче е друго. Ти, да те питам, ако лезбийка ти налети как ще се чувстваш? Не мисля, че е за завиждане.
    За гей ставаше дума!
    Иначе имам приятелки лезбийки ии с една от тях даже се наложи на морето да спим в едно легло .. нито ми е налетяла, нито нищо ..
    А как ще се почувствам ако го направи? Познавам си приятелките и съм сигурна, че не биха прекрачили границата след като са наясно до къде се простират отношенията ни!

Аз тъкмо писах за такива, дето го правят и с кученца...мръсни хора колкото си щеш...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    п.с. Мода?? хаха .. не на всички хора желанията им се простират само до там да се правят на евтини ***** според "модата"!!
    + това моите желания отдавна не се влияят от мода или от който и да е било .. май не го разбрахте за толкова време?! ..
    Това беше за мен, нали? Явно не съм го разбрала, избягвам да чета лишените ти от смисъл мнения. Както и да е.
    Щом не е в следствие на американската мода, защо искаш гей за приятел?

Цитирай Първоначално написано от Violenza
    Щом не е в следствие на американската мода, защо искаш гей за приятел?
    Да за теб беше ии не виждам да ги избягваш, но както и да е ..

Иначе на въпроса ти, защото макар и за малкото уж истински приятелки, които съм имала разбрах, че истинско приятелство между момичета трудно се постига! Рано или късно се разпада заради "любимите" женски черти, които повечето притежават в изобилие..
    Докато при момчетата не е така .. същото се отнася и за гейовете!
    Нататък няма нужда да обяснявам ..

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Добре, а защо трябва да е гей, а не нормално момче?

Така е. Приятелствата се разпадат не заради пола, а заради МОРАЛА. Моралът няма пол. Лъжата, лицемерието, насилието, предателството също няма пол.
    Момчета = добри момчета + лоши момчета.
    Момичета = добри момичета + лоши момичета.

Доброто няма пол. Злото няма пол.

.. защото повечето нормални момчета ако не си някоя неподдържана, грозна жена ще те харесат като нещо повече от приятелка след време, когато те опознаят и разберат, че имате сходни характери!
    Разбира се не е задължително да стане така, но повечето пъти се стига до там! Много трудно се изгражда приятелство между момче и момиче без от едната страна да няма чувства!

п.с. + това ако си имаш приятел няма да му е много приятно да си с някое момче през цялото останало време, когато не си с него .. (е пак си зависи от човека де) ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си