.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Hybrid View

Въпрос към женската аудитория.

Имам малко странен въпрос, някои могат да го сметнат за глупав, но ми е доста любопитно:
    Какви момчета предпочитате по-високи или по-ниски било то за любов, секс и т.н.?
    Благодаря.

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Аз съм ниска,но предпочитам мъже/момчета над 1.80м. Макар, че когато има любов, ръста няма значение.

Аз съм по - скоро ниска ... ръста не е важен ... но няма да ми е яко да е по - нисък от мен .
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Повече от фен Аватара на c0ci
    ами аз съм 165 см и сами разбирате че момче над 17 г под този ръст трудно се намира..пък и аз честно казано предпочитам поне с 10 см по високи от мен

Супер фен Аватара на djipsito
    Падам си по високи, въпреки че съм била с момче високо колкото мен... както казаха по-горе, ако има любов ръста няма значение

Голям фен Аватара на glamouros
    е да е по-висок от мен, ако е по-нисък ще е смехотворно... но имайки предвид че съм 1.65 някъде
    Разбира се тук трябва чуство,
    понякога и лицемерен плач
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

Мега фен Аватара на xoxi
    Колкото по-висок е от мен, толкова по-добре ахаха.
    И спря да се върти за миг земята..

Благодаря ви момичета за отговорите, сега вече ще се чувствам по-уверен със моите 190 см.

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Маааалко по-височки от мен, а аз не съм много ниска - за годините си съм, предполагам, добре - 1.72. Следователно .. момчето да не е повече от .. 1.85 да речем.

I'm inlove with a criminal...

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Цитирай Първоначално написано от EricCartman
    Благодаря ви момичета за отговорите, сега вече ще се чувствам по-уверен със моите 190 см.
    Перфектен си Можеш да ходиш и с ниска, и с висока жена ^ Не , че другите не могат , но си с привилегии ^

Град
    Варна
    Аз съм 158 , в всички случай винаги са по-високи от мене...
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Средни на височина - нито искам да се навеждам, като го целувам, нито да използвам табуретка

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    Капризи, откога и височината стана повод за притеснение..... въобще не ми дреме, колко високо е момчето.... единственото, което има значение е ЛЮБОВТА!

Голям фен Аватара на schhhhhhh
    Цитирай Първоначално написано от A_Loving_Girl
    хах същото

Цитирай Първоначално написано от vodka_f
    Капризи, откога и височината стана повод за притеснение..... въобще не ми дреме, колко високо е момчето.... единственото, което има значение е ЛЮБОВТА!
    Това е най-важното, другото са просто прищявки! :P
    Всеки мъж се пипа там където го сърби, не не не не се прави защото се пипаш и ТИ !

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    По принцип харесвам високи момчета, но това не ми е критерии, когато търся някой за сериозна връзка, нито пък за секс.
    Общо взето с годините (като малка наистина гледах външния вид и съдих хората, а не беше редно) разбрах, че външният вид не е определящ спрямо това дали човека е задръстен или не, дали ще има много гаджета или ще е самотник, дали ще има много познати или хората ще го отбягват.
    Зависи от поведението, характера и това как той сам се чувства.
    Та ако момчето се чувства добре в кожата си, забавен е, любезен и най-ниският да е, ще го предпочета пред много други високи.
    The reasons of love... <3

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Аз съм нисичка (15 и както казаха при всички случаи е по-висок от мен. А сегащния ми приятел е доста по-висок, някъде към 185
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

азз... съм наистина доста нисичка.. ;дд и честно казано винаиги съм си харесвала нисички момчета (не че нещоо... ;дд те ме привличат) разбира се са по високи от мен

Аз съм 1.73 и не мисля, че ще изглеждам добре с някъв 1.50 Високи естествено!
    ™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК

ми и аз съм нисичка (160) и предпочитам по-високи от мен.. (мм)

Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS
    Цитирай Първоначално написано от schhhhhhh
    Цитирай Първоначално написано от A_Loving_Girl
    хах същото
    и аз съм при тази групичка А иначе искам момчето да е поне 1.70 , а може и повече
    Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    дребосъци
    <N>

Абе искам да си кажа аз тука че тема не ми се праи (нали е само за жените ама...) обичам компактна женичка,да мога да си е подмятам
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Ех сашке.. сашке ... само пишки са ти в главата ....

Цитирай Първоначално написано от vodka_f
    Напълно съм съгласна!!!

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    ми поне 10см по- висок, демек около 185

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си