Мажа се с кремове и т.н., но никакъв ефект. Вие имате ли такъв проблем и има ли някакъв начин да го реша? Поне да спрат да се появяват нови и нови..![]()
![]()
Аз използвам този:
http://www.picvalley.net/u/3/626_011.JPG
ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.
И аз имам ... ако гърдите ти са големи - нормално е ... аз бях плоска и изведнъж ми порастнаха гърдите и се образуваха стрии ... аз имам и по краката ... и аз не знам какво да предприема освен спорта и многото вода ... направих тема, за да попитам за този крем на '' Дева '' , но не се обърна голямо внимание на темата![]()
Охх и аз имам по кракатаПреди бях много слабичка и изведнъж напълнях и сега когато смъквам, смъквам 5-6 килограма, после пак качвам 3-4 и от рязката разлика ми се образуваха. Моля ви предложете нещичко, защото много обичам да нодя къси панталонки, а много зле с тези стрии изглежда!
![]()
Първоначално написано от malkataprincesarlz
Много забавно![]()
мии начи аз съм на 15 и при мене е така.та аз отидох в една аптека и ми дадоха едно масло на икаров,за да не се получава така повече иначе за махането им ми казаха за някакъв крем и скоро мисля да си го поръчам-но за името му не знам.провери и ти![]()
Ами този крем на Дева, който споменахте помага ли ?
Първоначално написано от ivonka11
И мен много ме интересува ... искам да си го взема![]()
за щастие нямам такув проблем
по дорбе отиди на дерматолог
never never let you go you are the one i'm surching for....
На мен не ми помогна..Първоначално написано от darka1
Шофирай разумно - стигни жив!
Чувала съм,че помага.Първоначално написано от Biskfitka
имам чуството ,че вече всяка втора тема е за стриите
стриите немогат да се махнат а де залечът леко и да спрат да се появаваат багане и мн вода
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Хм какво общо има бягането? Вода и спорт е за целулита , ама за стриите?Първоначално написано от galu6a
Иначе аз имам едни стари , които се получиха , защото едно лято рязко израстнах на височина и тъй като кожата ми е суха ...Вече са бели , не мисля че има какво да се направи , добре че не се виждат много ...
Сега забелязах , че са ми се появили две три червени ресни от вътре на бедрото и мисля да се боря някак си хах ... дано се махнат. Маслото на Икаров някой да знае колко струва? Аз имам негово бадемово и беше 2-3 лева , доста мазно , но то не помага , когато вече са се появили. Това на Дева някой реално ползвал ли го е , или само е чувал ?
Маслото на Икаров е на цена от 5-6 лева, а колкото до крема на Дева не мисля, че има ефект.. не съм го пробвала, но не съм чувала за хора, на които да са се махнали от него...
няма оправия с тия стрии, голям комплекс създават
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!