- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имен ден. Плс хелп
Извинявам се на всички, защото темата не е за тук а не намерих нито един подходящ раздел където да я пусна.
Въпроса ми е някой знае ли кога името Деница има имен ден . Много моля всеки който знае и е сигурен да отговори.
Благодаря предварително на всички отзовали се!
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
благодаря за отговора. и аз намерих че на повечето места за 12 април, но съвсем неочаквано попаднах и на дата 8-ми ноември, което малко ме узадачи. ето за какво говоря: http://archives.bg-mamma.com/archive...topic=137654.0
Нека още някой ако знае нещо по темата да даде мнение, защото на повечето места срещам дата 12 април като дата за именния ден![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
А я и аз да попитам учтивичко-днеска Цветан има ИД нали,че един фр,а нз дали празнува и се чудя да го поздравявам ли
![]()
някой може ли да даде мнение
Има! Поздравих един Цветан и се оказа, че съм улучила.Първоначално написано от britzy
![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
e Идеално мерси ,че казаПървоначално написано от BloomF
![]()
Щом има в името "Цве", значи има имен ден.
П.П. Ама колко е готино само някой именник да събере тайфата (в порядъка на 8/9 души) и да идат на кафенце ... за негова сметка.:P
I'm inlove with a criminal...
някой може ли да даде мнение ? :S![]()
Ама,тя Priceless ти обясни..А и на това отгоре си има и Гугъл..Защо не потърсиш мъничкоПървоначално написано от DoomShadow
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
потърсих... на повечето места срещам датата 12 април на малко по отгоре в темата бях оставил линкче от което се разбира че и на 8 ноември има имен ден.Първоначално написано от SmilezZz
Много искам да разбера точно датата![]()
![]()
![]()
сигурна ли си ? има доста момичета с това име и те си мислят че нямат имен ден а се оказва че имат. В гугъл пише на няколко места че на 12 април има имен ден Деница, а в една тема пише че на 8ми ноемвриПървоначално написано от nymphadora
ох зарежи-те самите не знаят,че имат,ти си се нагърбил/а да им го измисляшПървоначално написано от DoomShadow
-нищо нема да стане ако не честитиш-нема се сетят
![]()
Първоначално написано от britzy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ama za men e ot golqmo zna4enie, zashtoto 4oveka za kogoto se interesuvam e mnogo specialen za mene![]()
Али,значи имам имен ден?!![]()
Сега ще се разровя и ще питам мама,но в църковния календар не пише никъде,че Дениците имат именни дни![]()
намери лиПървоначално написано от nymphadora
![]()