.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Тампони

Тампони

Надявам се да съм пуснала темата на мястото и, и дано не ме съдите че има много други такива теми.
    Значи аз съм на 17 години. Месец май ще има конкурс за красота в нашия град и аз участвам. Дотук добре. Лошото е че точно тогава се очертава да ми дойде. Проблема е че няма да мога да съм с превръзка защото ще бъда разголена, с бели и прозрачни рокли. Искам да попитам тези от вас, които използват тампони. Какви тампони да си взема (първия ден два течението е малко по силно, след това намалява), описано ли е как се изпозват. Ще имам ли проблем след като досега не съм използвала? Благодаря ви предварително.

Аз съм на 14 и вече от около половин година използам само и единствно тампони.Много по-удобно ми е с тях,дори забравям,че съм неразположена ако нямам някакви болко в кръста и т.н. Не съм имала полови контакти,но съм използвала дори и най-големия размер (нямаше никакви др а б ях на зор ) въпреки,че съветват девствените да зиползват по-мъничките.Така че без проблем може да си вземеш,препоръчвам ти o.b. normal мисля че ще ти свършат работа,но те съветвам предните няколко пъти преди конкурса да пробваш и да посвикнеш,защото отначало е малко странно,но после вс е ок

Как се разбира на колко време се сменя?

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от sladki64e
    То може до 6 часа да стоят май,но изобщо НЕ е препоръчително.Аз повече от 2-3 часа не стоя с един тампон..
    Шофирай разумно - стигни жив!

Град
    Горна Оряховица
    Преценяш си според това колко силно ти тече. В първите дни на 2-3 часа, после може и 5-6. Докато още не знаеш за колко време ти се напоява, сменяй на 3 часа примерно. Ако ти е много трудно да го извадиш, значи още е сух и не е за вадене. Прочети и листовката, всичко е описано много подробно, дори с досадни детайли на места
    Успех на конкурса

Повече от фен
    Град
    Бургас

Re: Тампони

Надявам се да съм пуснала темата на мястото и, и дано не ме съдите че има много други такива теми.
    Значи аз съм на 17 години. Месец май ще има конкурс за красота в нашия град и аз участвам. Дотук добре. Лошото е че точно тогава се очертава да ми дойде. Проблема е че няма да мога да съм с превръзка защото ще бъда разголена, с бели и прозрачни рокли. Искам да попитам тези от вас, които използват тампони. Какви тампони да си взема (първия ден два течението е малко по силно, след това намалява), описано ли е как се изпозват. Ще имам ли проблем след като досега не съм използвала? Благодаря ви предварително.
    Здраевй!
    аз използвам тампони от 5 години и съм мн доволна , мисля че и ти ще останеш на това мнение .. значи за 1ви-2ри ден си вземи на оби най- долемитете са 4 капки те издържат 5 часа .. няма смисъл да слагаш нещо малко понеже може да протече и да се изцапаш цялата. Поставянето им е супер лесно, трябва леко да се разкрачиш и да избуташ тампона на вътре като целия ти среден пръст влезе и това е всичко .. успех

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Доколкото знам,трябва да го сменяш на 3-4 часа,но това си зависи и от течението ти..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Тия тямпони са идеални ако ти тече кръв от носа
    И не е лошо от такива постове да си нося и аз че иж може някой мацка ми разбии носа

Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от gre3ny
    Аз съм на 14 и вече от около половин година използам само и единствно тампони.Много по-удобно ми е с тях,дори забравям,че съм неразположена ако нямам някакви болко в кръста и т.н. Не съм имала полови контакти,но съм използвала дори и най-големия размер (нямаше никакви др а б ях на зор ) въпреки,че съветват девствените да зиползват по-мъничките.Така че без проблем може да си вземеш,препоръчвам ти o.b. normal мисля че ще ти свършат работа,но те съветвам предните няколко пъти преди конкурса да пробваш и да посвикнеш,защото отначало е малко странно,но после вс е ок
    тва че трябва да свикнеш малко преди конкурса е наистина вярно и не се притесняваи ако вдигнеш малко температура на някои момичета се случва

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    При първото най-малко неразположение и температура тампонът се вади!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Защо може да се вдигне температура?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Може да са замърсени с екзотоксин на S. aureus, макар че температурата не е единствения сигнал.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Благодаря ви много момичета. Този месец ползвах и наистина е много по удобно и много по комфортно. Стискайте палци за конкурса

Успех
    Cullens

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си