.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София

въпрос за спорта и физическото натоварване..

Не съм сигурна дали темата е за тук или за Спорт и здраве но все пак реших да я пусна тук..

Нормално ли е при физическо натоварване да боли:
    - корема в ляво (под ребрата) - това знам че е заради далака но.. >
    > - корема в дясно - под ребрата(по-често) или долу.. !?
    - лявото рамо о.О
    Не е нетърпимо но при по-интензивни физически упражнения ме наболяват тези части и е малко досадно.

.....и съжалявам за тъпите въпроси..

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Нормално е. Всичко ти е наред.

Град
    София
    ехее бърз отговор.. мерси

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalSportFreak
    Няма за какво
    Ако тренираш редовно - ще отшуми .

добър отговор от iknowyouwantme а иначе и мен ме боли корема ако тичам по-дълго време или 300-400 метра, много мръзел ме е хванал след тая зима..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalSportFreak
    Няма за какво
    Ако тренираш редовно - ще отшуми .

е аз си тренирам редовно но понякога съвсем кипвам от енергия и явно се претоварвам малко..

Audrey Hepburn

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Аз такъв спорт тренирам, че постоянно се натоварвам. И ме наболява от известно време в дясно долу под ребрата. Не се плаша де, но тренирам от 2 години близо и досега не ме е боляло. Иначе е нормално спокойно.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на L0ST
    При по-дълго тичане, макар и рядко ме боли и мен. Един приятел каза че трябва някак си да се стегнеш и леко да се "превиеш" надолу ищяло да отшуми, но аз все забравям да пробвам.
    Lexynnka

Град
    София
    Благодаря на всички за мненията. Аз не се плашех от това но просто реших да попитам хах..

п.п. тренирам лека атлетика и ходя на фитнес редовно

Audrey Hepburn

и мене като се изморя много започва да ме боли под ребрата, ма наистина е далакът там. Абе каквото и да е, е нормално.

Град
    WonderLand
    Нормално е и при мен става така . Преди да се натовариш направи една хубава загрявка и така.
    So sick of dime divas, fake bitches and masturbating motherfuckers !

При мен също става така,когато си починеш болката отшумява.Всичко ти е наред.
    Cullens

Като ви заболи под ребрата продължавате да тичате се навеждате все едно че ще паднете по лице и се изправяте или спирате на едно място и започвате да клякате.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си