Здравейте,искам да ви попитам понеже та някои места косъмчетата на веждите спряха да ми растът по какв начин могат па порастат пак?Преди време трябваше да ги пачиствам през ден а сега кодето трябва да ми порастнат са много тънки или рядки косъмчета.Чувала съм ,че ако ги намажеш с чесън или морка сол помагало![]()
Разбрах,че става с бадемово масло ... но знаете ли как точно?Втрива ли се маже ли се![]()
Опитай с бадемово масло..Чувала съм,че помага..
Масажираш мястото с маслото..![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
дамПървоначално написано от SmilezZz
Просто аз
Има ли начин да ги спра да растат (момче съм на 17) ,защото имам малко които не са на място и почва да става като 1 вежда, махам ги с кола маска или в най-лошия случай пинсета, има ли друг начин освен лазерна епилация ?
Веждите не се махат с кола маска,щото сле време ще ти овисне кожата към очите ии...Първоначално написано от an0nimenn
![]()
Във никакъв случай НЕДЕЙ с кола-маска..След време ще съжаляваж..Първоначално написано от an0nimenn
Но иначе може да отидеш на козметик и да я попиташ за това..Аз не съм чувала
Верно ли е ,че бадемовото масло сгъстява миглите![]()
да, така съм чувала, но не съм пробвалаПървоначално написано от Bebeto666
![]()
М/у самите вежду не мисля, че ще му овисне кожатаПървоначално написано от titinkaa
![]()
Аз сега ще кажа моята тайна,не ми се смейте...ХИНИНОВА ВОДА!Да,хининова вода.Започват да растат ужастно бързо косъмчетата и и ако имате желанието (и търпението) да походите известно време така,няма да съжалявате.
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
даПървоначално написано от Bebeto666
![]()
е с пинсета ги махам понякога ама то вече трябва през 1-2 дена и е кофтиПървоначално написано от KumchoValcho
^Да, наистина има видима разлика при постоянство, но не очаквай да станат страшно много по-гъсти и дълги.![]()