- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Искам промяна , но не знам от къде да започна...
И един приятел е достатъчен, стига да е добър и истински, както ти го описваш. Явно ония са лицемери и е добре че не общувате.Проблема не е в теб.Ако беше, нямаше да имаш много познати и един добър приятелПървоначално написано от prosto_edin_chovechec
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Точно туй е , че единия го познавам и знам,че не е лицемер и т.н ,но то човек изгради ли си лошо мнение за нещо и вече ..Първоначално написано от ecstazy
![]()
Мерси..
Забрави ги тези " 2 приятеля"..Ясно ми е,че нищо не струват..
А със този "най-добър" поддържай връзка..Може пък наистина да ти е такъв..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Не си заслужава да се променяш, заради приятели, които са пълни лицемери. Не се обвинявай, че ти си виновен. Обстоятелствата се променят, хората също. Може да имаш един приятел, но да е истински. Ти ще прецениш дали измежду тея ще намериш такъв. Бъди себе си, щом си общителен, продължавай да го правиш и ще си намериш приятели. Но заради тези не се променяй, не си заслужава.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Mного сте ми странни..И аз се изпокарах с приятелите си,но и през акъла не ми е минало да се променам...Щом не те приемат такъв какъвто си няма да те приемат и когато се правиш на някои друг ..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Кое?Първоначално написано от petinkataaa
Мерси на останалите![]()
Недей да се променяш!
Историята, която разказа в началото ми е много позната, само че аз бях на мястото на приятеля ти, при когото ти и новия ти приятел сте ходили и сте говорили един за друг. И знаеш ли? Накрая се получи точно както при вас. Приехме го. Нито една от нас не се промени за да си бъдем както преди. Може би знаехме, че няма как да е както едно време. И сега когато се видим по улицата си разменяме по едно "Здрасти" и до там.![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
Имах същия проблем! СПОКО-ако се чувстваш добре в кожата си , не се старай да се променяшМисля ,че ще е по-добре да не съперничиш на другото момче
Но все пак,както се казва:''следвай душата си''
Успех![]()
Ами да ти кажа на мен и толкова са ми достатъчни!И сега крайния резултат... : Много познати , 2ма "приятели" и един добър приятел.. само с него не съм се скарал още![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
съгласна с ecstazyПървоначално написано от ecstazy