.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...

Любовен съвет!

Значи аз я харесвам, но не знам дали тя ме харесва...

Значи в скайп ми пише че неможе да си намери гадже от 1 месец, сега какво щяла да прави и незнам си какво още.. Аз разбира се схванах намека ( едва ли някое момиче ще ми напише ей така че си търси гадже и то без причина ) и и викам "искаш ли да ходим" и тя "до магазина ли... какво ще ми купиш ;p" .... дайте ми съвет .. какво значи това? дали ме е отрязала

Скайп ли е мястото , където трябва да се случват такива неща А иначе и аз съм се измъквала от ситуация по този начин , защото исках да отрежа момчето, но незнам как е при вас.Все пак излезте, на живо нещата стоят по съвсем различен начин

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    бати бебешкото поведение има тая ,честно-некфа лигла отсекъде
    кво ли значи-значи,че е лигла,пикла и се прай на тъпа,а пп може и да е тъпа,мани я-горката ко ш прай ако разбираш ли,нема гадже за поече от час-тцтцтцтц армагедон е за нея
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

според мен съвсем у4тиво те е зарязала. А колкото до намека нз кво иска да кайе с това :P :P :P

Цитирай Първоначално написано от kamsssity
    според мен съвсем у4тиво те е зарязала. А колкото до намека нз кво иска да кайе с това :P :P :P
    че точно ти,няма да си и гадже

Повече от фен Аватара на pentxayc
    Град
    между две женски бедра ;>
    нзапознатници.
    с репликите
    "Искаш ли да ходим?"
    и
    "До магазина ли?"

ми стават ясни и годините ви,и манталитета ви.
    ако ти поне имаш нещо в главата няма да се занимаваш с тая,
    а ще си намериш някое стойностно момиче.
    задник съм

"Revenge is a dish, best served with my dick."

Град
    В къщи...
    Цитирай Първоначално написано от Rounder
    Цитирай Първоначално написано от kamsssity
    че точно ти,няма да си и гадже
    успокои ме

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Едва ли ще тръгне с теб..А и при тези реплики разбирам,че не сте на повече от 13 години..Такива неща не трябва да се случват в скайп,а в
    реалния живот..

А и това,че не е могла да си намери гадже от 1 месец показва,че тя тръгва с момчетата ей така,просто да не е самотна,да има с кого да се целува,гушка и т.н..Поне аз така мисля
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Едва ли ще тръгне с теб..А и при тези реплики разбирам,че не сте на повече от 13 години..Такива неща не трябва да се случват в скайп,а в
    реалния живот..

А и това,че не е могла да си намери гадже от 1 месец показва,че тя тръгва с момчетата ей така,просто да не е самотна,да има с кого да се целува,гушка и т.н..Поне аз така мисля
    Аз също
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Лигла... както каза някой по-горе,прави си сметка каква е щом става трагедия,че от един месец не можела да си намере гадже... Не можеш ли да разтълкуваш повърхностното и държание ?! Според мен това някой да си "търси гадже" (което в повечето случеи се превръща в отчаяно самопредлагане на всеки срещнат ) е много грозно нещо .Имам предвид,че сигурно е някоя кифла,която е свикнала да върти всичко на малкия си пръст (а всъщност не осъзнава кои е на въртележката) и сега като няма с кой да си губи времето ии ето те теб,ама това си е така и защото ти и се връзваш...Просто я остави да си живее живота както намери за добре,а ти ако искаш малко по-смислени неща от една връзка,по добре си намери някое момиче за което не маникюра,скайпа,фейсбук и импулс са най-важното нещо ...

Мега фен
    Град
    <3
    Просто се лигави...закача с теб. Или те харесва и иска да й се молиш до последно и да види,че наистина се интересуваш от нея,или не те иска.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Незнам какво иска, за това по-добре излезте и виж как ще потръгнат нещатаа ..
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Град
    В къщи...
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Просто се лигави...закача с теб. Или те харесва и иска да й се молиш до последно и да види,че наистина се интересуваш от нея,или не те иска.
    естествено, че е едно от тези неща които изброи.. ама кое де

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе

Re: Любовен съвет!

Цитирай Първоначално написано от maksimal
    Значи в скайп ми пише че неможе да си намери гадже от 1 месец, сега какво щяла да прави и незнам си какво още..
    И след тази реплика дръзваш да пуснеш тема във форум?!

Имаш глава на раменете- решавай искаш ли куха лейка или не!
    Бас хващам, че сборът от възрастта ви няма 14.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Фен Аватара на MilenMns
    Град
    Sofia
    Ако питаш мен си е направила сериозна ебавка с теб , а ти си бавен и не схващташ..

Град
    бълХаристан
    бати тъпия. скайп - рулез!
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си