- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Казва различни неща по скайп
имам си приятелка от 2 седмици и тя ми казва че започва да изпитва чувства но само като си пишем по скайп а като се видим нищо не изпитва на какво може да се дължи това ;[
т.7
krem4et0
На това, че в скайпа всичко е лесно да се каже.
като се видим аз пак съм си същия ;xx
аууу,бахти проблема.....ми кажи и че като не изпитва нищо към теб,за какво ти е,намери си друга,пък тая кифла си я дръж в скайпа като няма какво да правиш да си чатите и да си праиш ташак с неяПървоначално написано от auditek9
е как ходите от 2 седмици пък тя чак сега ЗАПОЧВА да изпитва нещо...![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
ем тя уж и на живо почва да се отпуска ама ...
Явно е или срамежлива,или притеснителна - щом само по скайпа ти пише,че изпитва чувства..
Трябва да поемеш "инициативата" и да я предразположиш..След време напълно ще свикне и ще се отпусне..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
А най - вероятно е да не изпитва нищо към теб, пък да се насилва да е с теб. Това се случва когато си с някой, с който си пасваш като характер, но пък химията я няма.
Уж ... разбирам.![]()
Имай търпение. Времето е само фактор в случая. Скоро ще се отпусне.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Ицо Хазарта"Е за тва го мразя скайпа." "Живота си е ебало майката."![]()
Първоначално написано от ubuntureload
И аз мисля такаПървоначално написано от DarknessAngel
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Признаване на чувствата в скайп ...
![]()
![]()
![]()
![]()
Присъщо е само за 10, максимум 12 годишните келеши.
![]()
I'm inlove with a criminal...
думите сами по себе си стойност нямат,подкрепени с действия са друго нещоПървоначално написано от w0sh
![]()
Първоначално написано от auditek9
И как реши че нищо не изпитва бе генийче малкотова че не ти казва че е лудо влюбена в теб и че не може да живее без теб или пък че ако я зарежеш ще си гътне не означава че не изпитва нещо към теб.. Вие "ходите " от 2 седмици и ти искаш вече чудеса.. я се успокой малко и не си набивай филми
наслаждавай се на връзката ви и не го мисли толкова... и следващия път като ти заговори за чуствата и и кажи че искаш следващия път като се видите да поговорите за това и че не искаш да го обсъждаш по скайп толкова ли е сложно бе
There is no right or wrong, only fun or boring
сладурчо, аз като казах, че искам да си поговорим по-сериозно на едно 'миче (дълга история), тя се самоизпорти на техните за голяма сметка на телефона![]()
Ахахахах еми твоя е грешката трябва да и кажеш "искам да поговорим ЛИЧНО " абе това момичетата са странна работа.. уж много наперени и т.н. а понякога те са тези които не могат свободно да говорят за чуствата сиПървоначално написано от Tempest
There is no right or wrong, only fun or boring
скайп
ала - бала
познато .. НО НИКОГА
не се бешихло получило нещо.
Ника му завършва на "9"... добре се изказаПървоначално написано от Jessie
![]()
Да живеят 14 годишните пубери живеещи в скайш![]()
![]()
Три пъти УРА...![]()
ХАХАХАХАТоя скайп никога не ми е бил интересен
баси тапото е особено пък за свалки най много ползвам скайп когато се уговарям с някой да излизаме или да си попиша с някой дето не съм виждал.НО за такива работи никога !!!!
Или ще се отпусне, или ще те напуснеТакъв е живота...
![]()
Вярвай в трудните минути, усмихвай се, когато тъжиш. Лесно е глава да отпуснеш, трудно е да победиш!
По скайп всичко е по-различно,по-лесно..
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()