- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- проблем с две момчета...плс хелп!
Здравейте,съфорумници =) Цялата сапунка започна есента на 2009, когато се запознах с едно момче (няма да казвам името му, че и той е от форума, да го наречем С), което показваше, че ме харесва и стана така, че имахме физическо заедно и си разменихме скайповете и всичко започна супер, докато един "прекрасен" ден не му казах, че го харесвам и той ме отсече със отговора-трепач, а именно "В момента харесвам друга"...и продължи да ми обяснява, че съм пропуснала шанса си с него...после ме блокира отвсякъде...импулс,vbox,скайп, не ме поглеждаше,докато моите приятелки не ме запознаха с друго момче, с което много си допаднахме и тръгнахме...(няколко дена преди Коледа) и така ходихме до 10 януари...В тоя чуден ден скъсахме и аз на другия ден-на даскало с "хобот" до пода и си ходя на даскало и к`во да видя-С. Деблокирахме се по скайпа и станахме много добри приятели, ала в духа на добрата стара сапунка тръгнахме...Оттогава всичко започна да се обърква още повече, скарах се с най-добрите си приятели, класната на С и моята класна се обадиха на майка ми, която много се притесняваше...Обаче аз влюбена-загубена зарязах и даскало и све и само С ми беше в главата... Обаче сичко да е наред...да, ама не,другото момче пак се появи, беше си променил и в тоя чуден момент намира скайпа на С и двамата почват да се карат, а моя милост в тва време се чуди кой да избере...Докато не избрах С, който трябваше да приеме, че с другото момче си оставаме приятели. Един път момчето ми звънна и С ми взе телефона и започна да му крещи да ми остави намира, че иначе щял да си има проблеми... (това става в петък) и аз направо изхвърчах към село с парашутката и се прибрах преди няколко часа, когато на скайпа каца С...С него се скарахме, докато аз не казах, че късаме и после той ми каза, че обичал някакво момиче от един месец насам и да не го търся повече...Другото момче разбрало всичко от С и сега двамата продължават да се карат, другото момче ми звъни да ми казва какво става, а С не ми говори и настройва малкото ми истински приятели срещу мен...моля ви помогнете, предварително благодаря на вс![]()
имам чувство че слушам братовчед си от 2-ри клас....да ти имам и живота и проблемите...
Ми,щом друг настройва приятелите ти срещу теб,това значи че Н И К О Г А не са ти били приятели.
А,относно тия момчета,най-добре се съберете тримцата и изяснете СИЧКО между вас,а не по скайпове,по телефони и по не знам си какво още,не знам защо всичко го правите толкова сложно,ми като е тръгнал с друга хубаво бе,майната му,толкова други рибки има в морето![]()
Какво ама....Първоначално написано от DqVoLsKoJeLaNiE
![]()
Заебавай ги и двамата,а с тия "приятели" най-добре се изяснете,искате ли да сте приятели.
"Няма приятели,има само познати"
C напраил тва,другия пак казал тва , ти си хванала C ........ нищо не разбрах А разбрах заеби всички и си глей кефа![]()
Първоначално написано от ubuntureload
МилатаКажи му на тоя С да внимава какво прави, защото той обичал друго момиче и след като сте скъсали, той не трябва да разиграва сцени, а да си гледа работата
Защо още се кара с другото момче
ЗАЩОТО МУ ПУКА ЗА ТЕБЕ!!! Вижте се, поговорете, като големи хора..Успех
![]()
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
And this love's too strong
So baby know for sho'
I'll never let you go
Не разбрах много-много за какво иде реч, но... за "С" мога да ти кажа, че не заслужава капчица внимание. Живей с мисълта, че не съществува.
Останалото се надявам да го наредиш.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
кво се занимавате със сложни истории .. зарязваш ги и двамата и Adios muchachos`
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
От това, което разбрах (не че то беше много, както и да е) тоя "С" е пълен идиот.По-добре си ходи при другото момче, защото на него май му пука за теб..
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Защо просто не ги заебеш ???
Напълно съм съгласен с B2BFW ... в детската градина се разиграваха ... такива неща кой с кой щял да се жени и такива простотии![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
За*би го този "С"..Според мен не заслужава и грам внимание..Забрави го..
За второто момче - не знам..От писаниците ти разбирам,че на него повече му пука за теб..Обмисли добри и реши какво ще правиш
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Според мен да не се занимаваш повече със "С", а колкото до другото момче, не знам какво изпитваш към него, но гледай да оправиш и нещата с него и поговори сериозно с приятелите си, не се оставяй на "С".
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Приятели --> Или режеш, щото толкоз са ти и приятели или сядате да се изясните
"С" --> Такива ревнивци не ти трябват, няма да имаш приятели момчета от него
Другия --> За него не знам, тъй и тъй ся съм влюбен и не съм много внимателен![]()
Като са ти проблем - изхвърли ги от живота си.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
\"с\" --> тъпак :P
\"приятели\" ---> не приятели :P
\"другия\" ---> тря пак да станете :P
абе бибиаз не съм от тия "приятели" май..
колкото до с.. и м... одавна ти казах да ги заебеш ама ти не та не ..
![]()
![]()
Много мразя като почнете така. С. , М. , някакви раоти. Ми кръстете ги Петкан, Драган, Симо .. някак си. Пък и да споменете имена какво ще стане ? Така или иначе си си люснала твоя снимка на профила - ако някой те познава ще разбере за кво става въпрос. Грр...ядосвате ме!
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
И аз ще кажа, че С е тъпак . . остани си с другото момче, НО само ако наистина го харесвашш . . !![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]