- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Перли/Руж
Може те ли да ми препоръчате някакви перли или руж за лице, ама да са по евтини, около пет-шест лева, понеже в момента и без това съм в преразход пък ми трябват. По нататъка ще си вземем нещо по-качествено, ама в момента нямам възможност да дам десет, петнайсет лева, че и отгоре.
Golden Rose![]()
ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.
+1Първоначално написано от lipstick
![]()
but with the moon in the sky , who wants to be alone
Абе имам тяхна пудра и не съм особено очарована? Импалата имат ли нещо такова?
Да, сега се сетих за ей тоя руж на Golden Rose. http://www.nisea-bg.com/produkti/%D1...-blush-on.html
И според вас кой от тия цветове ще ми отива най-много.. Аз ще пробвам в магазина де, обаче хич не ги разбирам тия прели, ружове, а у..![]()
Това съм аз: клик.
Не е по темата , ама .. от къде ти е бюстието ?Първоначално написано от Shadowsogirl
![]()
От Cherry на пето Авеню, Търново. Ама е от май-юни миналата година, така че вече едва ли ги има.![]()
Аз съм с перли на AVON и съм доволна![]()
http://www.avon.bg/PRSuite/static/im...ite/grim2.html
Тези на Golden Rose ми изглеждат много тъмни като за теб,Essence мисля,че имаха някакъв руж-пудра...2в1.
"Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"
Този руж не е хубав. Само един поглед стига, за да разберешПървоначално написано от Shadowsogirl
Иначе на теб ще ти отива нещо към кафяво, но не и розово.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
По-добре събери пари за по-качествени продукти,отколкото да купуваш някакви боклуци.Само ще си вредиш на кожата,а и може да преживееш малко без ружове и перли.![]()
Абе да събера, ама в момента не мога. На екскурзия съм след две седмици, че и по-малко и за там по ще ми трябват пари. Ще се разходя днеска да видя. Някой може ли да каже на Есенс на каква цена е?
+ имам тези дето се водят "бронзов загар"Първоначално написано от brokeninside13
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()
Към 6 лв.Първоначално написано от Shadowsogirl
"Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"
Ми вземи си на classic( мисля че така се пишеше) те са хубави г\д. За около 6 лева са.
На мен първите ми бяха такива![]()
Първоначално написано от Shadowsogirl
oo съгражданкаможе ли да те попитам къде в Търново има продукти на Есенс,защото аз си взех една бронзираща пудра,но е от София
![]()
И аз съм с тяхПървоначално написано от IrRePlAcEaBlE
![]()
не знам. И аз това се чудя.Първоначално написано от TwEEtyNkA
![]()
А колкото до ружа, взех си на Класикс - 4,65, по нататък съм си харесала едни перли на Ейвън, ама ще си ги купя по нататък.