абе темата не е много за тук , но тъй като това ми елюбимия раздел...![]()
къде ще си празнувате рд? на колко ставате? с какво ще сте облечени, с каква прическа , аксесоари и всичко останало![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Аз съм утре.![]()
Черни велурени обувки на ток, дънки, бял рибсан потник, на врата леопардов сатенен шал и отгоре кожено светло кафяво-бежово яке. Блинг-блинг часочник, голям масивен пръстен на ръката. Къдрава коса, вдигната високо, очна линия, руж, спирала, малинови устни.. и това е. Няма да ходя никъде на по-специално място, за това това облекло ми е напълно достатъчно.![]()
Моя беше преди 1 седмица.Празнувах в бирария,където по-принцип се събираме.Бях с черен панталон и кожено яке по-мен,черен корсет,обици,нашийник и пусната коса с черна лента![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Моя беше преди 3 седмици,бях облечена с тъмни дънки,бяла блузка,палто,ботуши с токчета,бял грим,черен молив,спирала,гланц,и черна чанта,станах на 17г.Празнувах го в едно заведение.![]()
в нас .с дънки и някъф топ .6тот нали 6си е бясно купон4ето и трябва да ми е удобно![]()
Give a girl the right shoes,and she cloud conquer the world.-Marylin Monroe
1.Моя беше на 15 януари
2.Празнувах го със целия ми клас в училище
3.На 14
4.Не бях много официална..Много хубави тесни дънки с една хубава блуза,подобна на тази:
- http://www.bgwebmarket.com/Formuliar...2-1-small.jpeg - само,че якенцето беше синьо и с по-къси ръкави
5. С такава прическа http://static.becomegorgeous.com/img.../ponytail2.jpg
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Моя е на 1 юли. Тая година искам да го празнувам на плажа, тъй като съвпада с Джулая морнинг. Още незнам с кого ще е. За облеклото, предполагам някой потникк и къси панталонки, сандалки. За прическа незнам, сигурно изправена, по принцип не ходя специално на фризиор. Надявам се да изкарам хубаво.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Първоначално написано от koshtramba
И аз...
Иначе ще го празнувам в нас, но само с най близките приятели, защото не ми се прави нещо по грандиозно.
Ще съм с бял топ без ръкави, дънки, черни обувки на токче. Обици, герданче и тн. Ще се гримирам семпло и това ще е. Косата... ще й направя повечко обем, ще я изправя... На 16 ставам.
аз съм след десетина днии и ставам на 18![]()
ще го празнувам на хижа
утре ще ходя да си купувам някаква рокличка, къса ,най-вероятно по тялото.За цвета мисля да е черна , но и праскова сищо ми допада като идея ( ще си отива на тена ми)
косата.. ще видим какво ще ме направи фризьорката ( за цвета говоря)а за самата прическа още не съм решила много много... или права и обем или нещо небрежно с къдрици, без да се бара дължината![]()
грим.. амиииии черен най-вероятно, обувки- черни и високии
Моят беше на 14ти Февруари..![]()
Празнувах го първо с приятели на заведение.. След това цяла вечер/нощ с гаджето на хотел.. ( беше ми приготвил разкошна вечер с изненада - торта с наша снимка..)
Бях облечена черно-сива рокличка, прическата ми беше следната.. бретона ми беше сплетен на плитка като диадема и косата назад с обем..
Грима беше.. изкуствени мигли, очна линия, спирала, балсан и пудра..
.. sъbиrаsh целиiя ми swяtт .. w sеbе sи .. [] ..
Ами моя рд е на 31март..но ще го празнувам на 2ри април. Ще спретна яко купонче в нас с наи-близките ми приятели. Ще съм с изправена коса,обем ,спирала ,фдт и гланц/червило ,сенки или очна линия ,не знам още. Ще съм облечена със сива рокля до коляното ,с деколте и тънки презрамки.
Оооо, браво!!! Много е хубаво да си роден на 29 март, нали ?Първоначално написано от Sintya
![]()
Междудругото много хубаво ще е и да постваме снимки след това.Предполагам ще имам снимки от утре, и вдругиден ще ги пусна.
![]()
Иначе аз пропуснах да кажа, че ставам на 21...ебаси дъртата.
ами в момента е тъмно кестенява , ще я правя по- светло кестенявоПървоначално написано от Sunshin3
Супер, пожелавам ти успех.Първоначално написано от POLLINA
А иначе според мен е по-добре черна рокля, все пак е класика и е възможно най-елегантния цвят (поне за мен). Аз си търсих също черна, но не намерих нищо подходящо
По центъра и моловете - едно и също, само че с различни етикети.
Пълна скръб.
Моя е на 5-ти април, а понеже на една приятелка е на 3-ти, ще си го правим общ. Косата мисля да си я накъдря, а за дрехи в скоро време ще ходя да си пазарувам. :P
мерсии мерсииПървоначално написано от koshtramba
![]()
и според май ще е по-добре черна .ще видим утре какво ще си харесам![]()
А аз какво да кажа...на 7 декември съм ..не ми харесва! много време има до тогава а и съм малко ограничена в това къде ще го празнувам![]()
вече си имам рокляяя
мама ми я подарии чернаа от мангооо![]()
![]()
![]()
Моя е толкова далеч...17ти октомври,а много ми се иска да имам рожден ден...въпреки че ще остареяс още 1 година
Дааа наистина защо не поствате снимки да ви се радваме?Първоначално написано от koshtramba