.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: рд

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *

рд

абе темата не е много за тук , но тъй като това ми елюбимия раздел...
    къде ще си празнувате рд? на колко ставате? с какво ще сте облечени, с каква прическа , аксесоари и всичко останало

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Мега фен Аватара на koshtramba
    Аз съм утре.

Черни велурени обувки на ток, дънки, бял рибсан потник, на врата леопардов сатенен шал и отгоре кожено светло кафяво-бежово яке. Блинг-блинг часочник, голям масивен пръстен на ръката. Къдрава коса, вдигната високо, очна линия, руж, спирала, малинови устни.. и това е. Няма да ходя никъде на по-специално място, за това това облекло ми е напълно достатъчно.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Моя беше преди 1 седмица.Празнувах в бирария,където по-принцип се събираме.Бях с черен панталон и кожено яке по-мен,черен корсет,обици,нашийник и пусната коса с черна лента
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Моя беше преди 3 седмици,бях облечена с тъмни дънки,бяла блузка,палто,ботуши с токчета,бял грим,черен молив,спирала,гланц,и черна чанта,станах на 17г.Празнувах го в едно заведение.

Град
    grada na mainiteeeee
    в нас .с дънки и някъф топ .6тот нали 6си е бясно купон4ето и трябва да ми е удобно
    Give a girl the right shoes,and she cloud conquer the world.-Marylin Monroe

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    1.Моя беше на 15 януари
    2.Празнувах го със целия ми клас в училище
    3.На 14
    4.Не бях много официална..Много хубави тесни дънки с една хубава блуза,подобна на тази:
    - http://www.bgwebmarket.com/Formuliar...2-1-small.jpeg - само,че якенцето беше синьо и с по-къси ръкави
    5. С такава прическа http://static.becomegorgeous.com/img.../ponytail2.jpg
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Моя е на 1 юли. Тая година искам да го празнувам на плажа, тъй като съвпада с Джулая морнинг. Още незнам с кого ще е. За облеклото, предполагам някой потникк и къси панталонки, сандалки. За прическа незнам, сигурно изправена, по принцип не ходя специално на фризиор. Надявам се да изкарам хубаво.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba
    Аз съм утре.

Черни велурени обувки на ток, дънки, бял рибсан потник, на врата леопардов сатенен шал и отгоре кожено светло кафяво-бежово яке. Блинг-блинг часочник, голям масивен пръстен на ръката. Къдрава коса, вдигната високо, очна линия, руж, спирала, малинови устни.. и това е. Няма да ходя никъде на по-специално място, за това това облекло ми е напълно достатъчно.

И аз...
    Иначе ще го празнувам в нас, но само с най близките приятели, защото не ми се прави нещо по грандиозно.
    Ще съм с бял топ без ръкави, дънки, черни обувки на токче. Обици, герданче и тн. Ще се гримирам семпло и това ще е. Косата... ще й направя повечко обем, ще я изправя... На 16 ставам.

Град
    Manhattan *
    аз съм след десетина днии и ставам на 18
    ще го празнувам на хижа
    утре ще ходя да си купувам някаква рокличка, къса ,най-вероятно по тялото.За цвета мисля да е черна , но и праскова сищо ми допада като идея ( ще си отива на тена ми )
    косата.. ще видим какво ще ме направи фризьорката ( за цвета говоря)а за самата прическа още не съм решила много много... или права и обем или нещо небрежно с къдрици, без да се бара дължината
    грим.. амиииии черен най-вероятно, обувки- черни и високии

Моят беше на 14ти Февруари..
    Празнувах го първо с приятели на заведение.. След това цяла вечер/нощ с гаджето на хотел.. ( беше ми приготвил разкошна вечер с изненада - торта с наша снимка.. )
    Бях облечена черно-сива рокличка, прическата ми беше следната.. бретона ми беше сплетен на плитка като диадема и косата назад с обем..
    Грима беше.. изкуствени мигли, очна линия, спирала, балсан и пудра..
    .. sъbиrаsh целиiя ми swяtт .. w sеbе sи .. [ ] ..

До моя РД остава доста време така че има време да измисля с какво ще бъда

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Ами моя рд е на 31март..но ще го празнувам на 2ри април. Ще спретна яко купонче в нас с наи-близките ми приятели. Ще съм с изправена коса,обем ,спирала ,фдт и гланц/червило ,сенки или очна линия ,не знам още. Ще съм облечена със сива рокля до коляното ,с деколте и тънки презрамки.

Голям фен Аватара на Sunshin3
    POLLINA, иначе какъв ти е цветът на косата?

Цитирай Първоначално написано от Sintya
    Аз съм утре.

И аз...
    Иначе ще го празнувам в нас, но само с най близките приятели, защото не ми се прави нещо по грандиозно.
    Ще съм с бял топ без ръкави, дънки, черни обувки на токче. Обици, герданче и тн. Ще се гримирам семпло и това ще е. Косата... ще й направя повечко обем, ще я изправя... На 16 ставам.
    Оооо, браво!!! Много е хубаво да си роден на 29 март, нали ?
    Междудругото много хубаво ще е и да постваме снимки след това. Предполагам ще имам снимки от утре, и вдругиден ще ги пусна.
    Иначе аз пропуснах да кажа, че ставам на 21... ебаси дъртата.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от Sunshin3
    ами в момента е тъмно кестенява , ще я правя по- светло кестеняво

Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    Супер, пожелавам ти успех. А иначе според мен е по-добре черна рокля, все пак е класика и е възможно най-елегантния цвят (поне за мен). Аз си търсих също черна, но не намерих нищо подходящо По центъра и моловете - едно и също, само че с различни етикети. Пълна скръб.
    Пази моториста !!!

моя е на 9 юли и има много време до тогава

Моя е на 5-ти април, а понеже на една приятелка е на 3-ти, ще си го правим общ. Косата мисля да си я накъдря, а за дрехи в скоро време ще ходя да си пазарувам. :P

Град
    Manhattan *
    Супер, пожелавам ти успех. А иначе според мен е по-добре черна рокля, все пак е класика и е възможно най-елегантния цвят (поне за мен). Аз си търсих също черна, но не намерих нищо подходящо По центъра и моловете - едно и също, само че с различни етикети. Пълна скръб.
    мерсии мерсии
    и според май ще е по-добре черна .ще видим утре какво ще си харесам

А аз какво да кажа...на 7 декември съм ..не ми харесва! много време има до тогава а и съм малко ограничена в това къде ще го празнувам

Град
    Manhattan *
    вече си имам рокляяя
    мама ми я подарии чернаа от мангооо

Моя е толкова далеч...17ти октомври,а много ми се иска да имам рожден ден...въпреки че ще остарея с още 1 година

вече си имам рокляяя
    E сега ти я извади? И ти я подари? Ебати якото, как седи?
    Пази моториста !!!

вече си имам рокляяя
    E сега ти я извади? И ти я подари? Ебати якото, как седи?
    Дааа наистина защо не поствате снимки да ви се радваме?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си