.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Любов ili ne ?

Ако сте с едно момче и сe прибираш, започваш да ухаеш на него, чувстваш парфюма му и така...това внушение ли е или, може би човека се е влюбил i go chuvstva navsqkade? Може би се влюбваш в него?

ми не знам но,аз харесвам едно момиче и оня дет бяхме на РД и цяла нощ танцувахме и дори се целувахме,ее не,направо като си отидох в дома,насякъде усещах нейният парфюм и мекотата и...дори не можах да заспа,цяла нощ си я представях ахаха

Сигурно,но може би по скоро,силно превличане...

Re: Любов ili ne ?

Цитирай Първоначално написано от sladkamalka
    Ако сте с едно момче и сe прибираш, започваш да ухаеш на него, чувстваш парфюма му и така...това внушение ли е или, може би човека се е влюбил i go chuvstva navsqkade? Може би се влюбваш в него?

Ми сигурно! АМА,...ЩО ПИШЕШ ХЕМ НА КИРИЛИЦА, ХЕМ НА ЛАТИНИЦА (шльокавица, по-точно)...? Така по-ли е интересно?
    Good luck, Bad luck, Luck...

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Хм? Не е ли логично след като прекараш вечерта с момче, с което се прегръщате (например) после да усещаш уханието на парфюма му?

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Цитирай Първоначално написано от onestar
    Хм? Не е ли логично след като прекараш вечерта с момче, с което се прегръщате (например) после да усещаш уханието на парфюма му?
    Ти пък! Ако не се е изкъпала и не си е изпрала дрехите си е от логично по-логично!...
    Good luck, Bad luck, Luck...

;]

No vinagi e taka otkakto go poznavam ; ] Izlizam ot banqta ii otnovo useshtam parfuma mu i taka ... xqx

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Според мен си си внушаваш..Явно си започнала да изпитваш някакви чувства към него
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Внушения .. скука ..

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Парфюмът и уханието НЕ СА причина за влюбване. По-скоро подтикват увлечението ти.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Повече от фен Аватара на nezabelejimata
    Град
    BuRgAs
    Хмм много странна логика имаш... И аз често усешам парфюма на момчето с което съм се прегрущала е и аз си го харесвам де, но това няма нищо общо с парфюма му
    Не е до болката в сърцето,
    не е до грубите слова.
    Човек се ражда да обича,
    а не да страда от това ....

Супер фен
    Само това ще да е

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от DarknessAngel
    Парфюмът и уханието НЕ СА причина за влюбване. По-скоро подтикват увлечението ти.
    +++
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

мен ми мирише, че си си го харесала.. лично мнение, но ако не беше така нямаше да обръщаш толкова внимание и навсякъде да ти мирише на него..споко и аз съм така всичко ми мирише на момчето, което харесвам..
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl
    Внушения .. скука ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си