.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: Шпагат

Шпагат

Здравйте ;] Искам да се науча да правя шпагат ... Смисал някой ако може да ми разясни нещо по-подробно като например има ли разлика между мъжкия и женския ... И най-вече ме интересува какво упражнения и разтягания трябва да правя,че за максимално кратко време да се науча...

П.П. Само да поясня,че съм на 14,а когато бях по мъничка можех да правя,но сега не става ... (нз дали е от значение,но все пак да кажа )

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр

Re: Шпагат

Цитирай Първоначално написано от gre3ny
    Здравйте ;] Искам да се науча да правя шпагат ... Смисал някой ако може да ми разясни нещо по-подробно като например има ли разлика между мъжкия и женския ... И най-вече ме интересува какво упражнения и разтягания трябва да правя,че за максимално кратко време да се науча...

П.П. Само да поясня,че съм на 14,а когато бях по мъничка можех да правя,но сега не става ... (нз дали е от значение,но все пак да кажа )
    Знам от една приятелка гимнастичка че шпагата иска много тренировка .. и хубава загрявка ... сядаш на земата и почваш да си растягаи краката до максимума !!
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Мега фен Аватара на dirtyyy
    мъжки,женски къв?

и аз съм на 14 и го правя
    ами просто .. разтягай се редовно ..напрягай мускулите на краката .. и ще успееш ,но не е лесно
    but with the moon in the sky , who wants to be alone

Ами просто искам да се науча да правя шпагат смисал нищо конкретно ... но инъче и мъжки и женски искам да мога да правя

Мега фен Аватара на Chacho
    Системно разтягане. Йогийските упражнения са най-добри, в бойните изкуства и гимнастиките ги използват. В гуугъл има информация по въпроса. Поне няколко месеца ще ти трябват, ако си по схванат(а) може и повече от половин година. Много е важно постоянството, както и да не се пресилваш. Травмите от преразтягане преминават доста бавно.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на ZipFail
    Шпагата е силно болезнено занимание и изисква много воля и постоянство, особено ако го правиш сам
    Ако е само прищявка и не си решила сериозно да го поддържаш по-добре не се захващай, че както се отваря толкова бързо се и затваря шпагата като не тренираш

Все пак най-добре го прави с приятел който да ти помага, ще е по-ефективно, а и като стигнеш почти до долу е трудно сам да си причиняваш такава болка доброволно

Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    А за кво ти е тоя шпагат ?
    Може да екпериментира с нови пози.

Цитирай Първоначално написано от SemperFidelis
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    А за кво ти е тоя шпагат ?
    Може да екпериментира с нови пози.
    Събуди педофила у мен
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Има разлика между мъжкия и женския.. Ам мене първи път 1-во, че много ме боля а и не е лесно
    Имаше случаи в които ми липсваше.. Кога ? Докато дишах..

Цитирай Първоначално написано от MyAll
    Има разлика между мъжкия и женския.. Ам мене първи път 1-во, че много ме боля а и не е лесно
    Болката и трудността са стъпалата към успеха.

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    разтягания сам0 :P
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Цитирай Първоначално написано от MyAll
    Болката и трудността са стъпалата към успеха.
    или към контузията

е аз мъжки можех ама нещо сега май немога.. женски мога

Аз пък от статично положение не мога никъв Мъча се ама не става.. шпагата.
    Иначе никакъв проблем не ми е на 180см човек да удара маваши в главата
    Демек има два вида шпагат - динамичен и статичен поне аз така си го обяснявам

Мега фен Аватара на ZipFail
    Еднакво е, просто като се засилиш с цялото тяло и хвърлиш крака нагоре, естествено че ще се разтегне повече.Само че със пълен шпагат удара ще е много по-силен и ще имаш по-добро равновесие, бързина, координация и т.н.

Град
    Kyustendil
    Аз като погледнах помислиш, че искаш да знаеш за футболния шпагат
    [b][color=black]Espa

и аз сам така женски мога мъжки не

И аз женския го мога за упражнения отначало трябва да правиш тези за начинаещи разкрачваш се напред назад в страни се навеждаш опитваш се да си ,,легнеш" на краката докато си права се навеждаш кам краката си след това напади глезена ти трябва задалжително да е пред коляното правиш напади в продължение на 5-10 мин след това сядаш на земята и се разкрачваш максимално и почваш да се навеждаш напред кам краката да се притискаш след това събираш кракта и отново се навеждаш напрет това трябва да го правиш около 5-10 мин ставаш и се хващаш на някоя стена или бюро като вдигаш крака си на зад (като балерините) крака трябва да е в шпиц след това разперваш ъце в страни и вдигаш крака си напред около10 пти отново в шпиц и двата крака трябва да са прави както и гърбът и най-накрая пробваш женски и мъжки шпагат няма да стане нито за 1 ден дори седмица или месец иска се голямо постоянство по-добре се запиши на някакъв спорт ако иска ще ти се отрази добре надявам се да съм ти помогнала

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си