.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Температура

Здравейте!
    От 2-3 дена съм с температура 37.2-3 и се чудя от какво е,защото не ме боли нещо, нямам хрема, кашлица и подобни. Само следобед я вдигам на някой случвало ли му се е? Мерси предварително.

37.2-3 , според мен не е температура, вярно, че над 37 се счита за такава, но понякога от презатопляне се получава. Щом нямаш хрема и кашлица значи не е фатално. Но ако видиш, че температурата се покачва и почнеш да се чувстваш зле , значи някакъв грип си хванала.. зависи от много неща, не съм врачака, за да ти кажа точно какво ти е, но един фервекс ако вземеш , няма да загубиш нищо. Успех
    Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Това се нарича субфебрилитет.
    Ако до две седмици не отшуми се консултирай с лекар. Може да са много и все опасни неща.
    Най-вероятно ще ти назначат изследвания за серумни нива на възпалителни маркери и клетъчен имунитет. Обърни се към добър специалист и отиди в добра лаборатория.
    А ако отшуми (най-добре) просто тялото ти се е борило с някакво вирусче. Пий повече течности и витамини

И аз съм точно така!...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от SuNsHiNe6
    37.2-3 , според мен не е температура, вярно, че над 37 се счита за такава, но понякога от презатопляне се получава. Щом нямаш хрема и кашлица значи не е фатално. Но ако видиш, че температурата се покачва и почнеш да се чувстваш зле , значи някакъв грип си хванала.. зависи от много неща, не съм врачака, за да ти кажа точно какво ти е, но един фервекс ако вземеш , няма да загубиш нищо. Успех
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си