.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Град
    Варна

Приятелство или любов

Случвало ли ви се е да обичате някой толкова много че да искате с него да сте страшно добри приятели защото сте несигурни дали ако не тръгнете заедно след време ще развалите отношенията си? Не мислите ли че понякога едно страшно дълго и истинско приятелство и частичното ви задоволявен на любовта ви към някой са по-важни от това да ходите заедно когато в нашата възраст никоя връзка не е вечна?

Да, Случва ми Се в Момента

Понякога си заслужава да рискуваш! Дори и да не се получи, ако сте толкова добри приятели след време , като премине неудобството, всичко ще бъде както преди. По добре така, отколкото да се питаш " Какво би било... "

Град
    Таити
    Зависи много от човека срещу теб... и на мен ми се е случвало.. избрах да и кажа и я загубих.... така че не винаги правилното решение е да споделиш за чуствата си...
    There is no right or wrong, only fun or boring

Цитирай Първоначално написано от Sladurcho
    Зависи много от човека срещу теб... и на мен ми се е случвало.. избрах да и кажа и я загубих.... така че не винаги правилното решение е да споделиш за чуствата си...
    Ако не и беше казал, нямаше ли да съжаляваш сега , че не си направил нищо? Не трябва да рискуваш , единствено ако не си сигурен какво точно чувстваш и дали не е само временно увлечение

Град
    Таити
    Цитирай Първоначално написано от sophia_bush
    Цитирай Първоначално написано от Sladurcho
    Ако не и беше казал, нямаше ли да съжаляваш сега , че не си направил нищо? Не трябва да рискуваш , единствено ако не си сигурен какво точно чувстваш и дали не е само временно увлечение
    Не мисля че щях да съжалявам защото нямаше да съм я загубил ... Според мен винаги риска трябв да е премерен а не на всяка цена да се рискува... Когато кажеш на един човек с когото сте близки че за теб е нещо много повече от приятелство а той не изпитва същото и нещата се оплескват и свършват до там....
    There is no right or wrong, only fun or boring

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    При мен също е така, но приятелството над всичко. :P

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Когато има някакво привличане, приятелството отслабва с настъпването на нощта

Голям фен Аватара на crazymm
    подкрепям с две ръце, случи ми се
    остави нещата да се развият... след време може да съжаляваш, че не си опитала
    I`m your harlotry, baby..
    Only yours, only now [mm]

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Случвало ми се е..
    Понякога съм рискувала и съм го казвала,друг път - нищо..Просто си стоях с "мъката",че не е мой като "гадже"..
    Но след времето тези любовни чувства "изстинаха" и..сега сме си най-добри от години..+..не съжалявам,че не съм опитала..Най-важното е,че сега е до мен и ме подкрепя във всичко
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от crazymm
    подкрепям с две ръце, случи ми се
    остави нещата да се развият... след време може да съжаляваш, че не си опитала
    Йеп.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Понякога си заслужава да рискуваш! Дори и да не се получи, ако сте толкова добри приятели след време , като премине неудобството, всичко ще бъде както преди. По добре така, отколкото да се питаш " Какво би било... "

дамм много правилно :]

Мега фен
    Град
    <3
    Ако ми се беше случвало нямаше да искам да сме просто дорби приятели от страх да не си развалим отношенията.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Случвало ми се е. Показва незрялост. Не, не смятам така. Всичко или нищо. Няма средно положение.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Случвало ми се е. Показва незрялост. Не, не смятам така. Всичко или нищо. Няма средно положение.
    точно така!!!
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Да случвало ми се е. Казвала съм си : е щом нищо няма да излезе поне да си станем приятели

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Много си зависи и от човека, но аз по-скоро бих си признала какво чувствам Не подкрепям тезата "Да не разваляме приятелството си заради любовта". Щом има любов, значи вече не е онова приятелство, което е било и за мен то си е развалено. Има ли чувства искам нещо повече от просто приятели, това не би ми било достатъчно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си