- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелство или любов
Случвало ли ви се е да обичате някой толкова много че да искате с него да сте страшно добри приятели защото сте несигурни дали ако не тръгнете заедно след време ще развалите отношенията си? Не мислите ли че понякога едно страшно дълго и истинско приятелство и частичното ви задоволявен на любовта ви към някой са по-важни от това да ходите заедно когато в нашата възраст никоя връзка не е вечна?
Понякога си заслужава да рискуваш! Дори и да не се получи, ако сте толкова добри приятели след време , като премине неудобството, всичко ще бъде както преди.По добре така, отколкото да се питаш " Какво би било... "
Зависи много от човека срещу теб... и на мен ми се е случвало.. избрах да и кажа и я загубих.... така че не винаги правилното решение е да споделиш за чуствата си...
There is no right or wrong, only fun or boring
Ако не и беше казал, нямаше ли да съжаляваш сега , че не си направил нищо? Не трябва да рискуваш , единствено ако не си сигурен какво точно чувстваш и дали не е само временно увлечениеПървоначално написано от Sladurcho
![]()
Не мисля че щях да съжалявам защото нямаше да съм я загубил ... Според мен винаги риска трябв да е премерен а не на всяка цена да се рискува... Когато кажеш на един човек с когото сте близки че за теб е нещо много повече от приятелство а той не изпитва същото и нещата се оплескват и свършват до там....Първоначално написано от sophia_bush
There is no right or wrong, only fun or boring
При мен също е така, но приятелството над всичко. :P
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Когато има някакво привличане, приятелството отслабва с настъпването на нощта![]()
подкрепям с две ръце, случи ми сеПървоначално написано от sophia_bush
![]()
остави нещата да се развият... след време може да съжаляваш, че не си опитала![]()
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
Случвало ми се е..
Понякога съм рискувала и съм го казвала,друг път - нищо..Просто си стоях с "мъката",че не е мой като "гадже"..
Но след времето тези любовни чувства "изстинаха" и..сега сме си най-добри от години..+..не съжалявам,че не съм опитала..Най-важното е,че сега е до мен и ме подкрепя във всичко
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Йеп.Първоначално написано от crazymm
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Първоначално написано от sophia_bush
дамм много правилно :]
Ако ми се беше случвало нямаше да искам да сме просто дорби приятели от страх да не си развалим отношенията.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Случвало ми се е. Показва незрялост. Не, не смятам така. Всичко или нищо. Няма средно положение.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
точно така!!!Първоначално написано от valdesbg
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Много си зависи и от човека, но аз по-скоро бих си признала какво чувствамНе подкрепям тезата "Да не разваляме приятелството си заради любовта". Щом има любов, значи вече не е онова приятелство, което е било и за мен то си е развалено. Има ли чувства искам нещо повече от просто приятели, това не би ми било достатъчно.