- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Проблем ли е поправката
Проблем ли е ако останеш на заварка и я вземеш естествено, тоест може ли да попречи на кандидатсване за висше и при кандидатсване за определена работа, защото ако не се лъжа в дипломата се отразява, че си се явявал на поправка, че маи на там вървят нещата.
а де
Ест, че има значение. Я се стягай! По кой предмет е, че стигаш до поправка?
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
Толкова ли не можеш да научиш за 3?Не вярвам са толкова тъп/а..Стягай се и започвай да учиш,все още не е толкова късно...Мен би ме било срам да остана на поправка,по каквото и да е ...![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
проблем е, ако си на поправка, шансовете ти за студент тази година се изпаряват...
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
значи в дипломата се отразяват поправките така лиПървоначално написано от mlqkorosa
![]()
Кръв,черва и хруптящи вокали!
и ако кажем,че не е проблем ще поправяш без да ти пука..ми седни научи два реда или две задачи за една тройка `щото то срамота... бтв по какво няма да се напънеш да четеш и кой клас си![]()
Еми мисля, че вече всико се отразява. Но гледай да не оставаш на заварка, защото на твоя гръб се пише.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"