.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Супер фен Аватара на awesomesheepy
    да,много пъти..
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Голям фен Аватара на crazymm
    Да, когато чувствах, че живея в сянката на тази преди мен... Беше ужасно и продължи ужасно дълго време. Не мисля, че го превъзмогнах, просто спря да се отнася към мен по този начин.
    А когато съм с приятели, понякога се чувствам някак... излишна. Ако се разлигавят и не съм в настроение се сдухвам тотално.
    Но това са временни състояния, отминават
    Оставих дните да се нижат... (не че има какво друго да се направи В един момент просто желанието за живот се връща.
    I`m your harlotry, baby..
    Only yours, only now [mm]

Да, понякога наистина се чувствам така, когато съм прецакала нещо или ми е тъпо по някаква причина...

Лошото е, че имам склонността да се затварям в себе си в такива моменти и да отбягвам всичко дишащо. В такива моменти обикновено слушам депресарски песни и рева като крава (с което изобщо не се гордея )...

Обикновено ми минава за ден-два, но понякога изпадам в депресия или нещо такова и цялата история продължава около седмица - две.
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Цитирай Първоначално написано от Eliii

Лошото е, че имам склонността да се затварям в себе си в такива моменти и да отбягвам всичко дишащо. В такива моменти обикновено слушам депресарски песни и рева като крава (с което изобщо не се гордея )...

Обикновено ми минава за ден-два, но понякога изпадам в депресия или нещо такова и цялата история продължава около седмица - две.
    Аз имам същите склонности с още малко добавки, които ме правят на парцал.
    А още по-лошото е, че не ми минава до седмици-две...

Чувствала съм се така преди, в гореописаното състояние прекарах три месеца (цялото лято), сега отчасти е същото, но сякаш... как да кажа, е в по-ранен етап и едва ли ще позволя да се задъблочи. Но сега е различно, мислите и състоянието е провокирано някак от... състрадание, или не знам точно какво.

Темата я написх с друга цел. Едно познато момче ме провокира. Ника на скайп му беше сменен на "Ненужен", което ме подтикна към тези мисли.
    В предишните си постове казах какво би накарало мен да се чувствам така, но при него беше различно. Има приятели, има родители, има всичко... сякаш, и въпреки това чувството е в него. Не знам на какво се дължи. Не мога да помогна без да знам къде е проблема. Явно е моментно... Тук чета, че със или без причина, често или рядко, всеки се чувства така. Склонна съм да го приема за нормално... за сега.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен
    В момента се чувствам така.Скъсах с приятеля ми и малко след това едната ми най-добра приятелка си хвана гадже и започнах да излизам рядко с тях,защото се чувствха излишна.Другата пък си има сериозен приятел от почти 4 години,с тях излизам още по-рядко.И общо взето .. липсата на бившия ми и това,че останалите си имат някого,а аз не ... някак ме отдалечи от всички.
    Обичам те <3 !!!

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    и най - съвършенния човек би се чувствал ненужен поне веднъж през живота си..

по темата - да ,може да се каже

Супер фен Аватара на nymphadora
    Да,чувствала съм се така и мисля,че всеки човек е имал такива моменти.Гледам просто да са по-малко тия случаи

Град
    ForSaken city (:
    Да .. даже в момента се чуствам така ..

ии .. дори не мога да си спомня за всичко онова щото не се сдържам и се разплаквам ..

а като се сетя, че в такова състояние трябва да ходя и на даскало..

Не.
    Бургас

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Да много пъти, но накрая ми минава

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))

Re: Чувствали ли сте се ненужни?

Чувствала съм се ненужна, непотребна, незначеща нищо за никой. Повечето пъти се е дължало на малко хормони от моя страна и на някое друго обстоятелство, може би леко мое втълпяване. Не обвинявам близките си, че се е получило така, не те са виновни, а моето настроение по-скоро. В такъв момент се затварям в себе си и общо взето всичко така остава, рядко искам да говоря за проблемите си, за слабостта си, за несигурността в мен. Сама се оправям с положението и не намесвам другите в проблемите ми.

Да, даже доста често. Понякога от най-малкото нещо ми иде да се разплача, а дори нямам свестни причини - сякаш сама си измислям проблеми Дори не знам защо се случва. Но се оправям. Усамотявам се, слшам музика или правя нещо приятно (:
    И след такива моменти се променям, но нали човек непрекъснато трябва да израства ?

Тъпа възраст. -.-

Град
    По балкана някъде..
    В момента се чуствам отблъснат. Sad-нат съм Q.Q
    ACϟDC

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от purpledawn
    И след такива моменти се променям, но нали човек непрекъснато трябва да израства ?

Тъпа възраст. -.-
    Да ти кажа - и след тази възраст, пак може да се случи момент, в който да се почувстваш ненужен. Просто причините са малко по-други
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си