.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Любов или задължение

С момчето ми сме преживяли доста. Ходихме два месеца, след една мъчителна и за двама ни едногодиша раздяла пак се събрахме и сега сме заендо от 5 месеца. Той много ме обича, аз.. не знам точно. Проблема ми е, че не искам да съм без него, не мога да си представя всичко да се срути, но ме дразни със всичко, само ме ревнува, само се караме, все не му изнася нещо... Каза ми и че ако се разделим ще се самоубие, сега казва, че няма да го направи .. не знам. Искам просто да изпитвам радост от това, че ще го видя, че ще сме заедно, че сме заедно, а го чувствам като задължение...

И не бях съвесм сигурна дали трябва да пиша в друга тема, затова направих нова.

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Така е, като си нямаш друга работа ... вместо да поровиш малко, пускай нова тема ...

I'm inlove with a criminal...

Повече от фен
    Еми да ти кажа.. разбирам те напълно..
    Мисля, че ти трябва време, а и на него може би..
    Просто.. за да се поосъзнаете и за да започнете да си липсвате..
    Това е..
    Ако искаш да имаш пеперудачки в тумбачето , трябва време, време, време и малко спокойствие..
    Малко по-ряко ако се виждате, според мен ще помогне.
    Но никой не знае и не разбира повече от самите вас..
    Обичкайте се !!!
    Айде.. чаоче !
    Колко прекрасно нещо е простотата [!]

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Дай си малко време да се изясниш със самата себе си. А какъв е най-добрия начин само ти си знаеш. Всеки чувства нещатата по различен начин
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Град
    Таити
    Ама това със самоубийствата са лапешки работи бе.. лелее.. та както и да е по темата .. мисля че трябва да седнете и да си дръпнете един сериозен разговор... изяснете си всичко кажи му какво чустваш какво мислиш... а не да си премълчаваш и да мислиш че всичко ще се оправи.. няма смисъл да си с някой само защото си свикнала с него.. ако я няма тръпката то просто... е безсмислено (поне според мен) Изясни си какво искаш и ако това е той бъдете си заедно и се правете много щастливи .. живота е кратък да го прекарваме в караници с любимите хора
    There is no right or wrong, only fun or boring

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си