- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Зарязах я....но ми липсва
" Давай да хо'им да къркаме, хем и нова мо'еш 'си намериш. "
Аре малко по-спокойно, а?! Какъв си ти тука да ми правиш забележки? Я си погледни мненията, после говори и не спами, защото в тази тема не си писал мнение, а раздаваш правосъдиеПървоначално написано от ceballos1990
![]()
Абе говорете си квото искате!!!!Аз си знам че тя не ме заслужава![]()
еми то не ти пука за нея, затова ти липсва, заради което и 'теглиш майната', защото я обичаш наистина, въпреки че тя не те заслужава. аз нещо такова разбрах....Първоначално написано от jiciivi
П.С.аз пък смятам, че и ние не заслужаваме да бъдем огряни от твоето присъствие ;д ако може съвсем лекичко да се изнижеш тактично преди да си направил още сеир на народа, хич няма да е зле за теб. забавен си, ама в лошия смисъл мисля...
REGGAE BOOM <3
Филми филми...
1.Зарязал си я,пък ся др песен пееш.
2.Като не я виждаш не ти пука,но като я видиш... wtf??? Ти малоумен ли си...начи изобщо не я обичаш [филмар].
3.Скъсали сте преди 6 дена,а тя е преодоляла `неимоверната` си любов към теб.... wtf double???
Я са дръжте...
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Само не знам защо олигофрени като теб се обаждат където не им е работатаПървоначално написано от antifashionshit
![]()
Защото олигофрени като теб пускат такива темиПървоначално написано от jiciivi
![]()
е да, ама как така се случва, че аз, олигофренът, нямам такива проблеми? пък Ваше Всемогъщо Величество има? :ДПървоначално написано от jiciivi
REGGAE BOOM <3
няма такъв вариант ..Първоначално написано от jiciivi
Колкото до останалото ти си виновен .. не знаеш какво искаш! Следващия път помисли какви ще се последиците от твоите необмислени решения ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Като го имам-не го искам,като го нямам-го искам![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
ми да не си я зсарязвал.. сори ама ние не може да ти помогнем по никакъв на4ин..сам трябва да си оправи6 положението или просто и ти си намери някое др моми4е
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
Ние пък взехме,че се оправихме![]()
А що я остаи кат викаш, че я обичаш![]()
nicolepcd
Първоначално написано от gLypChenCee
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..
Сериозно? И сега сте заедно? Всъщност... как успя?Първоначално написано от jiciivi
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Ами и аз нз точно.Тя дойде при мен,поговорихме си и така.Всъщност тя каза<че трябва да помисли до петък<ама аз съм 99% сигурен,че ще стане
и аз бях в същата ситоация
Минали са само 6 дни, я се стягай, мн ясно, че ще ти липсва, щом си изпитвал чувства! Не знаела какво иска... Ти си я скъсал, има право да е объркана. А и ти не падаш по-далеч - първо за зарязваш, после искаш да се събирате за има няма седмица време. Детински истории...![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Изобщо зарежи работата. Ти дори не си я ислушал и си предал доверието й. Тя пък коствено ти е признала, че май харесва друго момче, след като са ти казали, че се сваляла с друг. Прекалено сложно е за обяснение, а какво остава за поправка.
злетак
като някой женичка си "искам ,,, ама не го искам"
намери си друга
тая трябва да е толкова тъпа че да се върне при теб