- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Срамежлив?
Здравейте! Много ми допада едно момче с което съм приятелка от лятото и постоянно сме заедно. Ходим на репетиции заедно и почто всеки ден се виждаме,пътуваме насам-натам и така. Той е супер любвеобилен.. в смисъл- когато ме види винаги ме гушка силно и дълго ;дд и естествено след като съм хлътнала по него мен ми става супер кеф ;д Но той е 12 клас, а аз 9ти.. въпроса не е в годините или нещо, а в това, че знам до сега той да си е имал само 2 приятелки.. И се прегръща с всичките си приятелки и сякаш е нещо обикновено за него,макар, че постоянно сме заедно. Не знам как да подходя, защото явно не се занимава много,много с момичета, а има доста "фенки"Въпроса ми е имали ли сте връзки с такива момчета, които обръщат повече внимание на другите неща, но не и на любовта? Как подходихте? Благодаря предварително за въветите и помоща
![]()
Защо за 12 клас две връзки да са 'само' О.о
Въпросът ми обаче е ревнива ли си? Защото този тип момчета имат един недостатък - че може да не те накарат да се чувстваш истински специална и Тази, поради факта, че имат много момичета около тях и обръщат внимание на всички. То зависи и от момичето как възприема нещата де... Ако си ревнива ще си имаш ядове, макар че момчето просто си му е вградено и не му прави впечатление и действително не влага нещо -особено-дълбоко в прегръщането на близки приятелки от срещуположния пол.
Вторият ми въпрос е защо си го определила като срамежлив, защото в написането не открих... :р
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Чудя се точно дали е срамежлив,защото не се занимава много много с момичета.. И по принцип не съм ревнива, просто се чудех как да подходя.. да изчакам нещо от негова страна или аз да действам..
Започни ти, но внимавай да не станеш прекалено натрапчива, балансирай внимателно с такъв тип хора. Особено тънка е линията при тях между събуждане на интерес и пораждането на досада.
А пък виж, всеки си има приоритети. Може човекът да подбира внимателно и ин дъ мийн тайм да не се занимава с момичета, защото го смята за излишно и ненавременно.
Няма как да знам точно момчето, но мисля, че ако му събудиш интереса и го разпалиш, ще те обори с тази 'срамежливост' доста яко :Р
Мои мисли, естествено![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Имала съм. И под "другите неща" разбирай работа, кариера, инвестиции, всичко каквото се сетиш в тази насока и "любовта" някъде на много заден план. Е, извадих му душата.Първоначално написано от shasinka
С инат и постоянство от моя страна му показах откъде изгрява слънцето. Ключът към палатката е да не ставаш досадна и каквото и да правиш, гледай да не е натрапчиво. Провокирай го и като на шега започни да действаш. (: Никой не обича да му се месят в живота директно.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Напълно съм съгласен![]()
There is no right or wrong, only fun or boring