- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- вярно ли е ?!?
понеже прочетох тука тази тема че едно момче и момиче са заедно от 2 седмици и тя нали му се лигавила по скаипа а пък на живо ...
та въпроса ми е според вас колко време е нужно на човека за да започне да изпитва чувства ? защото прочетох и коментарите и пишеше " е как ходите от 2 седмици пък тя чак сега ЗАПОЧВА да изпитва нещо... " смисъл абе веднага като тръгнеш с някой ли трябва да изпитваш 4увства ? защото според мен чувствата идват с времето ?? вие как мислите![]()
е какво толкова не се разбира :Д има конкретен въпрос ??
Чувства при 2 седмично познанство?!?! Абсурд.
Може да има интерес и привличане, но за чувства не може да се говори.
За да тръгнеш с някого ти трябва да изпитваш някакви чувства към него.Кви са тези филми след 2 седмици или 2 години да почнеш да обичаш човека с когото си
ko stawaaa
А какви са тези филми да започнеш да го обичаш на 2рия ден?Първоначално написано от theonly
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Всички отричате, но
аз съм с моята лИбоФ от
4 дена и си мисля, че съм лудо влюбена
и че го обичам.![]()
Според мен за да тръгнеш с някой трябва да изпитваш някакви чуства към него.. но не мисля че за 2-3 седмици и може вече да има любов и т.н. абе с 2 думи силни чуства![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
В първите дни има симпатия. След няколко седмици прераства в увлечение. Любовта е далечен въпрос,който не е сигурно дали ще се достигне. И ако трябва да я слагам в някакви рамки - половин година,една,две ...
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
И кво искаш , да ти кажем кога ще изпитваш чувства и на кой ден , месец и час ще се влюбиш ли ? Или пък да ти разясним що е тва `Любов` , нали се сещаш , че няма точно определение и никой не може и не е описал тва явление досегаПри всеки човек е различно , ти с тва мислене преди 5 тата година от връзката ви няма да се влюбиш , а друг може и на 5 тия ден
От тва => че темата ти е тъпа и безсмислена
![]()
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Съгласна съмПървоначално написано от Sladurcho
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Мисли по малко,или маи мисленето не ти се отдава,твоята лИбоФ било...ахааха,как го решавате това...просто...Първоначално написано от CherryS
Естествено че още в началото има някакви чувства...При мен специално винаги е имало и аз незнам как се получава така ...
Първите дни (до седмица, две, та дори месец) има само симпатии, харесваш го, допада ти, но не може да се говори за обич.
Можеш да кажеш, че си обикнал/а някого, едва когато го/я опознаеш напълно, (което става бавно... а за целта се иска време) и вече познаваш всички положителни и отрицателни черти от характера й/му и си с него/нея съобразно тях.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Да. И то не веднага след като тръгнете,еми дори и преди това. Ако няма чувства все едно си с човека ей така колкото да не си сам. Ако не го харесваш като жена/мъж,ако не те привлича и т.н. за каква връзка говорим? А за тези чувства,които идват с времето...имам чувството,че при такива връзки никога не е вълнуващо и и ...не хубаво както си го представят детските ми възгледи <3 ^^Първоначално написано от s1db1
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
+1Първоначално написано от Raybeez
А иначе - ако нямаш чувства към някой защо ще тръгваш с него? И после лаете срещу кyрвите, нали![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Първоначално написано от valdesbg
интересно ми е обаче,щом темата ми няма смисъл как давате отговори на безсмислени въпроси... ?!?!
^Е не е сложно
Най-лесно е да отговориш на безсмислен въпрос![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Зарежи ги.. те са мн. зле, учили са се да обичат, по наръчникПървоначално написано от theonly
![]()
Зависи за какви чувства говорим, в приятеля ми бях влюбена още от самото начало, по-късно го заобичах, но преди това бях толкова влюбена и загубена, че никой не може да ме обеди, че това не са били по своемо някакви чувства.![]()
За да харесаш някой ти е нужен само миг .. но за да го заобичаш (поне за мен) си трябва време (и под "време" нямам предвид месец- два ..) ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3