- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Рожден ден - как и къде ?
Знам, че може би звучи тъпо, но скоро имам рожден ден и се чудя как да го празнувам. Досега го празнувах вкъщи, но няма какво толкова да се прави. Не си падам много по шумни партита и купони... не знам. Може боулинг или нещо такова.. не знам. Дайте някакви предложения и идеи![]()
Това,че те гледам,не значи,че ти се любувам..
На пазара всичко гледам,но не всичко си купувам.
Кафе,ако имате караоке в града,може да отидете там...Не знам на колко години си,но и на диско може..Пейка парти в някои парк..Но според мен в къщи си е най-яко...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Еми ти изрично каза, че не си падаш по шумните купони. Може да събереш приятели да отидете на някоя кръчма, караоке бар, или някой клуб с предварителна заявка. Зависи на колко си, ние тук имаме клубове, които организират рожденните дни. Иначе друго си е домашната обстановка.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Еми на 15 съм, но май все пак ще е вкъщи... :think:
Това,че те гледам,не значи,че ти се любувам..
На пазара всичко гледам,но не всичко си купувам.
Еми може да излезете някъде, в някой парк нещо, да се напиите, музичка ала бала, ама си и зависи от времето.Иначе според мен кръчмата е добре.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
наргиле парти![]()
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
боулинг,пейнтбол,пицария, нещо такова щом не обичаш шумни партита
А пък аз за първи път ще празнувам на точната дата в училище, т.е. имам рожден ден на 14 юни и в 5. клас се падна събота, а в 6. - неделя. И сега тази година е понеденик и ще празнувам само със съучениците вкъщи![]()