- Форум
- По малко от всичко
- Тийн Учител - есета, теми, съчинения...
- Трансформиращ преразказ на Бай Ганьо на гоост....
хей приятели за вторник (4.03.09) по литература ми трябва
tтрансформиращ преразказ на "Бай Ганьо"-"На гости у Иречека" от името на Бай Ганьо
Ще съм Ви много Благодарна ако ми помогнете!
За да пишеш такъв преразказ сигурно си 7 клас => имаш изпити => много много по-добре е да го напишеш сам, защото после ще се чудиш откъде да търсиш текстове за преразказ пък и определно е по-добре да се научиш да го правиш![]()
Sunrise and the new day's breakin' trough
The morning of another day without you
And as the hours roll by
No one's there to see me cry except the sunrise
The sunrise and you...
не е за изпит а за домашно пък и да има нещо написано че ше ме скъса тая госпожа![]()
![]()
Охх Боже..знам че не е за изпит..те не са сега и предположих някак си, че е за домашно...въпроса е че на изпита по-нататък ще има преразказ и не е зле да си напишеш сам този..![]()
Между другото никой не е толкова луд да пише в интернет и преразкази...Така че някой трябва да седне и да го напие, а може би този някой трябва да си ТИ...
Sunrise and the new day's breakin' trough
The morning of another day without you
And as the hours roll by
No one's there to see me cry except the sunrise
The sunrise and you...
И на мен ми трябва преразказ върху Бай Ганьо у Иречека!!! само 4е моя трябва да е от името на неутрален разказвач (повествовател)! мисля че трябва да е в сегашно време ! по принцип винаги си пиша домашните сама ,но този път нещо ми се объркаха плановете !!!! МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ !!!!
Моля ви ! Трябва ми трансформиращ преразказ на тема " Бай Ганьо у Иречака " от името на Бай Ганьо ! До 05.05.2010 МОЛЯ ВИ СЕ !!!!
Абе кое му е трудното..Представи си,че си на мястото на Бай Ганьо и си го напиши..
А и в края на годината,по време на изпитите няма да можеш да го търсиш от интернет![]()
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥