- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Наивност, оптимизъм...
Случвало ли ви се е да сте невероятно убедени в дадено твърдение, а в същото време почти всички факти да сочат обратното?
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
И накрая пак се оказвам прав.
Случвало ми се е ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Доста пъти и 90% да речем съм била права![]()
Za6to sa ti kosi pobeleli Druje ?
И за какво точно става на въпрос, защото нищо любовно не виждам в тая тема?
Temet Nosce
벨야카
Случвало се е. След това се възмущавам на наивността ми.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Първоначално написано от babyjoinmeindeath
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Да,дори и да не съм прав,аз си знам моето и това меля....но понякога съм абсолютно прав,и се отказвам да споря с кретените![]()
Да, като това, че бившият ми приятел още ме обича... а всички факти сочат, че единствено ме разиграва вече.Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
С конкретното момче, за което става дума, бяхме заедно преди доста време [година и половина], разделихме се, отстанахме си приятели, но от тогава на няколко пъти се е случвало да стигнем до такива разговори, че накрая става ясно, че още имаме чувства един към друг. Последния такъв разговор беше малко след нова година. Когато сме заедно за по-дълго време, ни е много приятно един с друг. Което ме кара да смятам, че още не съм му безразлична. Но пък от друга страна в главата ми избликват факти, които доказват точно обратното. Случва се така, че постоянно се гоним...Първоначално написано от umri
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Първоначално написано от onestar
Много любов в тая тема, много чудо![]()
Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Един вид разумът и сърцето ти са в противоречие. Кофти ситуация и аз съм била в подобна. Всичко зависи от това, в кое от двете ще се вслушаш.
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Фактите не лъжат.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Да. Това е надеждата.
Предпочитам да съм реалист.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
В такъв случай как разпознаваш реализма от оптимизма? И в реализма няма ли надежда?Първоначално написано от DarknessAngel