- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ерекция
Когато забеля главичката, и пениса ми премине в ерекция, главичката става се надува и почва да ме боли. Когато несъм я забелил и е в ерекция не ме боли. Мисля, че просто се разширява кожата, защото отскоро го забелвам. Вие как мислите![]()
Момче ваште мн яко са те преебали (буквално)....
На колко години си и как тей не си го забелвал до сега? По принцип тая процедура родителите ти е тряало да я направят още докато си бебе (по възможност преди да направиш 1 година. Прави се за да нямаш такива проблеми сега.... а и пениса ти остава по-малък ако не е забелен като бебе. На колко си и верно ли абсолютно никога не си го "оголвал"?
И аз имам тоя проблем...
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
до колкото помня ... като бях малък и мен ме болеше като ми беше станало чепчето неможех да си го отворя щото болеше но нямам проблеми всичко си е наред ... като казвам малък имам предвит 7-8 годишен ... ако сте по големи бегайте на лекар![]()
Напротив. Кожата трябва да се издърпва назад когато бебето се къпе. По принцип лекаря обяснява точно как и кога. Важно е да се прави за да няма проблеми детето като порасне.Първоначално написано от Bukmop
Според мен няма да е зле автора да говори с родителите си или направо да се обърне към лекар ако е достатъчно голям. Не е нито срамно нито рядко срещано.
С упражнение под вода известно време ще се нормализира работата.
На мене като бех на 5 ми рязаха нещо за да си забелвам хуя но неш нз тоа гем ще го резна с нож![]()