.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Ерекция

Ерекция

Когато забеля главичката, и пениса ми премине в ерекция, главичката става се надува и почва да ме боли. Когато несъм я забелил и е в ерекция не ме боли. Мисля, че просто се разширява кожата, защото отскоро го забелвам. Вие как мислите

Град
    Sofia
    Момче ваште мн яко са те преебали (буквално)....
    На колко години си и как тей не си го забелвал до сега? По принцип тая процедура родителите ти е тряало да я направят още докато си бебе (по възможност преди да направиш 1 година. Прави се за да нямаш такива проблеми сега.... а и пениса ти остава по-малък ако не е забелен като бебе. На колко си и верно ли абсолютно никога не си го "оголвал"?

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    И аз имам тоя проблем...
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас
    до колкото помня ... като бях малък и мен ме болеше като ми беше станало чепчето неможех да си го отворя щото болеше но нямам проблеми всичко си е наред ... като казвам малък имам предвит 7-8 годишен ... ако сте по големи бегайте на лекар
    Трудните неща ги правя на момента ... за невъзможните ми трябва минутка

Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от TheMan
    Момче ваште мн яко са те преебали (буквално)....
    На колко години си и как тей не си го забелвал до сега? По принцип тая процедура родителите ти е тряало да я направят още докато си бебе (по възможност преди да направиш 1 година. Прави се за да нямаш такива проблеми сега.... а и пениса ти остава по-малък ако не е забелен като бебе. На колко си и верно ли абсолютно никога не си го "оголвал"?
    Според мен това не е вярно за забелването като бебе
    Трудните неща ги правя на момента ... за невъзможните ми трябва минутка

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от Bukmop

Според мен това не е вярно за забелването като бебе
    Напротив. Кожата трябва да се издърпва назад когато бебето се къпе. По принцип лекаря обяснява точно как и кога. Важно е да се прави за да няма проблеми детето като порасне.
    Според мен няма да е зле автора да говори с родителите си или направо да се обърне към лекар ако е достатъчно голям. Не е нито срамно нито рядко срещано.

С упражнение под вода известно време ще се нормализира работата.

Град
    Бургас
    На мене като бех на 5 ми рязаха нещо за да си забелвам хуя но неш нз тоа гем ще го резна с нож

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си