- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Орален секс
аз като бях на 11 важната работа беше да се бутам в sex теми и да игря CSПървоначално написано от Hilary_
Ами ако са тризнаци??Първоначално написано от sophia_bush
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
да и когато стане вр за раждане мъжа изпитва такива болки че му се спуква червото. Ся без майтап не може да забраменееш от орален секс (колкото и да ти се искаПървоначално написано от Neftochimic
![]()
)
- Естествено, че е по-добре да знае тези неща! Точно защото децата са крайно необразовани на тема секс, започват от рано да го правят, както и куп други глупости, неподходящи за тяхната възраст.
Сексът отдавна не е тема табу и най-грешно е да се втълпява на децата, че това е нещо мръсно и грешно! Ако от малки знаят нещата такива, каквито са (визирам всички опасности, които крие половия акт), ще могат много по-добре да преценят действията си!
На всичкото отгоре тези ограничени мнения ги пишат 16-17 годишни, имащи се за много разбиращи...[/quote]
напълно съм съгласен с мнението ти и sry ако съм те обидил с последния отговор
Първоначално написано от kiaaa
Поредното лапе на 10 Години
![]()
Първоначално написано от Neftochimic
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
...Каза поредното хлапе на 10 и 1/2 години...Първоначално написано от Kandrobs
Не знам защо, ама тия под 13 ги мразя до кръв, че и повече...
http://nagradionline.info/vote/menace4
Гласувайте и ще получите услуга
Ще бъда и съм влюбен аз,
и така до сетния си час.
Rikh' darman derigno'h darmee
Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...
Толкова ли е трудно просто да напишат та**к???Първоначално написано от gir
http://nagradionline.info/vote/menace4
Гласувайте и ще получите услуга
Ще бъда и съм влюбен аз,
и така до сетния си час.
Rikh' darman derigno'h darmee
Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...
Че какво лошо има ако знае от малък ?Първоначално написано от gir
I love my girl <3
Ооо хора бе много сте ограничении.. Как така да ЗАПОЧНАТ да навлизат в "материята" на 13 - 14 години?!Това е смешно според мен. Не казвам да започнат да практикуват на толкова, ама пък то иначе
ще им се смеят ако не знаят какво е секс. Ето за това пишат тук.. то си е смешно да не знаеш на толкова.. Затова съм ЗА да имат сексуална култура от малки!
I wanna make you scream my name. It is a game, we both know. (music)
Абе че е боклук, боклук е, ама е права!Първоначално написано от nakafevooo
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Абе мн ми е чудно само от къв х*й ще почнат на 11 да си говорят за секс?? То че е хубаво да се ограмотят е хубаво само че не по тоя начин.
За сичко си има гугъл и там пише квото трябва!
<--- значи от гугъл може да се образова,а от тука не...ее много сте интересни
закфо е направен форума ? някой пита нещо на сериозно а вие почвате да се подигравате и да оправяте кой какъв е що е....
Пак компетенцията "ИвИтО" се изказа...Първоначално написано от uBuTo
Ти ,която постоянно пишеш само тъпи коментари из темите ,с които показваш огромната си ограниченост ,нямаш никакво право да определяш хората. Кифли като теб,в чиито постове присъстват само обиди и глупости ,нямат място тук![]()
П.П. Прекалено голямо самочувствие без абсолютно никакво покритие![]()
--------------------------------------------------------
1Има си тема наречена сексуална култура и тя е най-отгореПървоначално написано от emka
2Има си тема наречена:отговор на най-често задаваните въпроси и тя е най-отгоре
3В 99% от случаите въпросите задавани тук са толкова тъпи че умен отговор не може да се даде!
4Гугъл предлага опцийте да се влиза и в други сайтове където може да има по-точна информация за секса!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
^^BlueFace извинявай, но според мен не точно тя се присмива на хората. Има едни постоянни дразнители, които го правят, ама точно тя не е от тях. Ти даваш умни отговори, но тук не съм много съгласна с теб.Първоначално написано от BlueFace
![]()
щи обесня просто
1 ако си момиче - лапаш курове
2 ако си момче - лижеш путенца
One 4 the money , two 4 the show
Значи според теб е по-добре да си стои с мижава сексуална грамотност и след 3-4 години да четем темата й "Бременна ли съм" пред това да има знания за тези неща?!Първоначално написано от Hilary_
Лелеее ...
![]()
По темата:Оралната любов е задоволяване на другия с уста.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Първоначално написано от Kandrobs
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
+ Точно за това съм ЗА да имат сексуална култура преди да започнат да водят полов живот! Все пак е нужно да са наясно със всичко, дори да са на 12. :PПървоначално написано от 3oPuTy
Споко бе Reachless , ти извади картечницата и обстреля kiaaПървоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
Не се обиждай , само се шегувам
Хора, намери се едно нормално и невинно 11-годишно момиче! Моите поздравления за коео. Друг е въпросът, че едва ли тоя форум е мястото, където ще добие качествена сексуална култура...
Я отивай да нахраниш барбито, че ке умре от глад ....![]()
I'm inlove with a criminal...
Под орален секс се разбира сексуален контакт, при който един от партньорите гали и стимулира гениталиите на другия с уста (устни, език, зъби, гърло).
Също толкова разтърсващ като обикновения секс =] Ако връзката е нормална би трябвало да го давате и получавате редовно :Д