- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Орален секс
ЗЪБИ??? стига бе почва да ме боли само като си го помисля!Първоначално написано от Djanny
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
С риск за бан ще кажа няколко думички за теб хилари .... Писна ми да ти чета тъпите бабешки коментари! Разкараи си тъпата благочестива моралистка кратуна и остави хората да живеят. Като не ти харесва кой кога ще се ебе вземи се гръмни и се роди в 13 век.... И кво като пита бе!? Иска да знае за да не се излага пред хората. Не е тръгнала накъм магистралата да бие чикииПървоначално написано от Hilary_
![]()
По темата. Не може да се забременее от орален секс, но все пак е по добре да се използват предпазни средства, поради риск от прихващане на болести![]()
Първоначално написано от gret4ety
Предпазни средства?Да му го лапа с презерватив ли ?
![]()
![]()
П.П. Пред кои хора да се излага?Пред тези ,които питат 11 годишните, какво е орален секс ли ?По -добре недей пиши такива тъпи коментари ,защото само се излагаш тук
![]()
Децата на 11 години изобщо не им е работа да мислят за такива неща.На 11 трябва да си играеш с децата пред блока ,а не да разпитваш за орален секс.Точно заради това ,че децата "учат" от малки за секс и тем подобни , има толкова много кифли ебани на 13-14 ,които нямат грам сексуална култура и пускат теми "Бременна ли съм" ...![]()
Вярно е ,че всеки трябва да научи ,да се поразрови и да прочете ,за да се обогати ,преди да прави секс ,но не е това възрастта![]()
![]()
--------------------------------------------------------
+++ С теб съм!Първоначално написано от gret4ety
FUCK-тически не ме интересувате..
++1 :PПървоначално написано от BlueFace
Mani4ka sam kato ne6tata koito pravqt jivota ti po 6tastliv
Абе кво почнахте да спорите тука??
1Има ли значение дали сега или след 1-2 години ще се образова??
2На 11 наистина не и времето да мисли за секс, но колкото по-рано разбере каквото иска и научи това което трябва толкова по-добре!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Тва хилари е голям урод майна, ебахти изверга смотан![]()
Е сори пич/пичка ама ти си правиш антитеза... Нали е по добре да знаят какво е и какво може да причини вместо да го видят някаде и да решат да го направят и после да реват... бахти глъмавите хора честноПървоначално написано от BlueFace
НА вземи се пообразовай малкоПредпазни средства? Да му го лапа с презерватив ли ?![]()
Специално предоставено за г-н/г-ца Синьото лице които/която не знае нищо за секса
Сега кажи,че ти използваш тая глупост и ще те признаяПървоначално написано от gret4ety
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
gert4ety за каква антитеза ми говориш? ДА,трябва да знае,НО НЕ Е ТОВА ВЪЗРАСТТА ,НА КОЯТО ДА ГО НАУЧИ! В това ако има антитеза аз съм първият бургаски трамвай.... На 11 години децата още се дразнят с момичетата ,които харесват...За да започнат да обогатяват сексуалната си култура им трябват още 2-3 годинки ...
П.П.Запознат съм с предпазните средства при орален секс : презервативи (нормални или по-специални от специална материя наподобяваща найлон ) ,но ако партньорът ти знае как да се поддържа те не са необходими![]()
А и не вярвам на момичетата да им харесва да духат с презерватив ...Точно за това и 90% от хората не ползват предпазни мерки при орален секс![]()
Пусни една анкета : "колко от вас правят свирки с презерватив/предпазни средства и виж резултатите![]()
П.П. 2 Не аз ,а ти трябва да се пообразоваш малкоОсобено в областта на литературните изразни средства
![]()
--------------------------------------------------------
Само ще кажа че говориш несвързани неща и приключвам спора![]()