- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Потни жлези.
Притеснявам се, че се потя адски много, дори и при най-малкото движение в областа на тестисите. Адски много искам да ми духат, но ме е срам от подтискащата миризма. Пробвах дори и с пудра за крака, но няма ефект! Някой може ли да ми помогне ?![]()
всеки се поти. единствения лек е да си миеш мръсните ташаци колкото се може по-често или преди да хванеш някой да ти духа. аз колкото и много да искам жаля жената и си минавам дзвера през душа щото това място принципно не се отличава с миризма на рози и маргаритки.
и все пак щом миризмата те подтиска чак явно не поддържаш достатъчно голяма хигиена.
ПП защо си се кръстил "елфическа кралица"? гей ли си? ако е така по-спокойно щото ние мъжете сме свикнали на миризмата на гадни курове все пак![]()
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Миеш чурата често и носиш по отпуснато и широко бельо, а не стегнат като в кисия и няма да имаш проблеми аиде успех![]()
![]()
![]()
Това е старият профил на гаджето ми. Сега аз го ползвам. И не. НЕ съм гей!![]()
Не се плаши толко бе. Аман от потни хомофоби/Първоначално написано от elvenqueen
![]()
Абе брат ти първо искаш съвет после ни нападаш я по спокойно че с тоя потен х*й до никъде нема да стигнеш! Като толкова се потиш ще се къпеш по-често и нема да е зле и да му слагаш малко дезодорант или парфюм!
+10Първоначално написано от ef4etyYy
![]()
кака ти ева ги разбира тея неща
![]()
бтл нема да е зле като се къпеш да го оголиш целия и да го измиеш основно а не само с малко водичка отгоре!
За ваше сведение, се къпя абсолютно всеки ден! И се придържайте към темата ако обичате, защото това е наистина важно за мен. Аз просто искам да ми духат без да се потя от срам. Опитвал съм с какво ли не. И парфюми, и пудра за крака (както вече споменах). Не се получава по дяволите! Искам смислени предложения за решението на проблема ми. Благодаря Ви предварително.
брат успокой се като ти е проблема притеснението пий по една водка за секи дет ти е дал съвет и ше се успокоиш и използвай по-силен аромат(за парфюм говоря)Първоначално написано от elvenqueen
леко с намеците моля! има и други момчета в този форум!Първоначално написано от miminko
e изключително мила си как да го кажа! Не сички миришат толкова зле има и по-вонящи!
Отново се отклонявате от темата! Превръщате го във ваш си спор. Помолих ви за помощ, а вие се гаврите. И тези продукти, за които ви споменах съм си ги купувал от аптеки. Дал съм сума ти пари за такива неща. Просто не помагат. ПОМОГНЕТЕ МИ!
Пич, благодаря ти за съпричастността!Първоначално написано от fear4o
![]()
Е брат като не ти помага нищо нема да ти духат и тва е!
Ти можеш да ми помогнеш със свирка.Първоначално написано от miminko
![]()
Аз съм още от модерните(девствените) но нямам притеснения достатъчно осведомен съм пък и ако има нещо то лесно минава с 1 малка водка на екс
Е станахме брутални.Я се спрете преди да сте се нахранили!
Аз знам един сайт дето е импулс.бг, а от импулс.ком мога ли да намажа свирка, бе ? :ОПървоначално написано от ef4etyYy
Тя ме изгони от вас щото много ми миришат ташаците.Първоначално написано от miminko
![]()
Ти там ли имаш регистрация ? Щото е по-лесно направо да се разберем тук, а не да си правя и други регистрации.Първоначално написано от miminko
![]()