.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Hybrid View

Как да постъпя?

Здравейте! Причината, заради която ви пиша, е едно момче. То е от съседния клас. Не сме имали нищо общо преди това, в момента сме само на "здравей, здрасти". Разменяли сме си някакви учебни пособия и нищо повече. Не мога да го заговоря и това е заради срама ми, който ми е пречил и в много други ситуации. Моля ви помогнете ми! ;(

Така...кажи какво точно искаш ?Отговори ми и ще помагам
    1.влюбена ли си в него?
    2.имате ли общи приятели?

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Винаги е по-добре да се опиташ дори и да се провалиш, отколкото да се притесняваш и да живееш в копнежи. Давай директно. Ако не стане поне ще знаеш да смениш посоката.

Град
    На една звиздичка
    Не се срамувай . Действай

Супер фен Аватара на Glamour92
    Да,действай,така или иначе нямаш какво да губиш,щом сте само познати
    Бтв,кой клас сте?
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    "Затова да избягаш от битката е най-лошото, което можеш да направиш. По-лошо е, отколкото да загубиш, защото и да загубиш, все нещо ще научиш. Чрез бягството не се научава нищо. Само признаваш победата на своя враг."
    Това е един цитат от една много жубава книга. Както искаш го разбирай.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Няма от какво да се срамуваш.Опитаи се да се сближите.

Как да постъпя?

amiii da vlubena sym s nego i imame ob6ti priqteli

Аз съм съгласна да се сближим нооо въпросът е КАК?

страхът е най-големият враг на джедая

преодолей го и нека силата бъде с теб
    нака силата бъде с вас

Град
    На една звиздичка

Re: Как да постъпя?

Цитирай Първоначално написано от yoan4etoo
    amiii da vlubena sym s nego i imame ob6ti priqteli
    Как може да си влюбена във него, като не го познаваш .
    Но да приемем че си влюбена.... Ми помоли някой от твоите приятели да ви запознаят.

Как да постъпя?

Благодаря ви за подкрепата!

Град
    На една звиздичка

Благодаря ви за подкрепата!
    Пак заповядай Ако се нуждаеш от още нещо каже

Как да постъпя?

Това вече съм го направила запознали сме си разменяли сме си отговори нали на тестове помагали сме си имало е много комични ситуации но но нали само на здрасти как си сменищо повече.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Щом сте съседни класове и си разменяте там у4ебници др.,поговорете за у-ще,общи познати...

Как да постъпя?

В понеделник ще пробвам

Здравейте! Причината, заради която ви пиша, е едно момче. То е от съседния клас. Не сме имали нищо общо преди това, в момента сме само на "здравей, здрасти". Разменяли сме си някакви учебни пособия и нищо повече. Не мога да го заговоря и това е заради срама ми , който ми е пречил и в много други ситуации. Моля ви помогнете ми! : ) ;(
    Ами при мен е почти същата работа , само че с една разлика , ние не се познаваме . Уж НЕ сме от тая година в едно училище , знаех че е от другия клас и съм го виждала , досега не съм обръщала особено внимание , но нз кво ми става напоследък . Понеже почти всяко междучасие се виждаме в коридора , но нито се познаваме , нито нищо , обаче аз мисля , че започвам да го харесвам . Но проблема е , че не мога да го заговоря , защото е с приятелите си , единия , от които познавам и не ми е приятен . Пък и как да го заговоря ей така , като не се познаваме , дори и да остане насаме , има и други хора в коридора , и нз кво да направя . Просто ще е много тъпо да отида и да кажа " здр , кво правиш " , ситуацията е по - сложна и от твоята . Ако може дайте някви съвети тука и на мен и на авторката , че не ми се пуска нова тема . А също като казвате да знаете , че сме в малко по - други ситуации , защото тя го познава , пък аз не . Очакваме вашите предложения и съвети =D>
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Как да постъпя?

Да и при мен е същото, но единствената разлика е че аз го познавам, но това никога не си проличава защото като ме види понякога и здрасти не ми казва така че ще намерим решение на проблема

Да и при мен е същото, но единствената разлика е че аз го познавам, но това никога не си проличава защото като ме види понякога и здрасти не ми казва така че ще намерим решение на проблема
    за решение нз , не ми хрумва нищо засега направо нз какво да правя който вижда някакво решение да помага ( прочетете през 2 поста )
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Винаги е по-добре да се опиташ дори и да се провалиш, отколкото да се притесняваш и да живееш в копнежи. Давай директно. Ако не стане поне ще знаеш да смениш посоката.
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

moje bi da si syvsem direktna i t.n. ne e naj - dowroto re6enie. Probwaj leka poleka, nay4i ne6to powe4e za nego. Edna we4er 4at, obsyjdatre nqkoj film, dryga we4er izlizate zaedno s ob6tite fr ... zawyrji razgowor ot nqkakvi neprinudeni temi i ostawi ne6tata da se razviqt ot samo sebe si

аз също съм решила да се запозная утре с 1 момче , което харесвам ще видя дали ще успея ..но в никакъв случай няма да се откажа без да съм пробвала ако бях на ваше място и този , когото харесвах беше от съседния клас щеше да ми бъде много по-лесно и щях да отида примерно до техния клас и да го питам какви задачи ( въпроси) е имало на някое контролно или какво са правили при дадена г-жа..все пак ни преподават едни и същи учители и един и същ материал ..някви такива идеи ми идват опитайте нищо не губите .. успех

Еми опитай се да завържиш приказка с него .. сприятели се с нега пък времето ще покаже какво ще стане

Как да постъпя?

Не знам. Може да пробвам, но първо трябва да преодолея срама си.

Мега фен

Здравейте! Причината, заради която ви пиша, е едно момче. То е от съседния клас. Не сме имали нищо общо преди това, в момента сме само на "здравей, здрасти". Разменяли сме си някакви учебни пособия и нищо повече. Не мога да го заговоря и това е заради срама ми, който ми е пречил и в много други ситуации. Моля ви помогнете ми! ;(
    е, не смяташ ли, че е време да го преодолееш най- после?
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си