.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: изтрито

изтрито

изтрито

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Читави кракове имаше само до версия 2008. 2009 и 2010 са с някакви тъпи триал ресети и един крак, който ги прецаква и на първото рестартиране програмата се изтрива...

Препоръчвам ти да си вземеш Нортон Интернет Секюрити 2010 от Мултирама за една година, защото сега е на примосия за Източна Европа и е 35лв за една година. Иначе за ключове не знам къде да търсиш.

ех,а иначе добра ли е програмата,да трия ли аваста и spyware terminator ,и да си стоя само с нортон?Трябва ми най-вече някоя добра анти-шпионска програма,сумати пъти са ми влизали в пц-то

Град
    София
    Ами откакто съм с Интернет Секюритито никакви проблеми до сега. 4 месеца я ползвам и няма проблеми. Но, когато качваш Интернет Секюрити е желателно да разкараш всякакви други програми и файъруолове...

Ти в момента да не си с две антивирусни случайно?

Град
    София
    Не знам как става махането на Аваст. Изчакай включване от doomkiller или някой друг ползвател на програмата. Но, ако искаш програма, която да ти предотврати проникването в компа отвън антивирус само работа няма да ти свърши. Напиши Norton в замунда и свали Norton Internet Security. Не Anti-Virus а Internet Security.

Цитирай Първоначално написано от amk933
    Не знам как става махането на Аваст. Изчакай включване от doomkiller или някой друг ползвател на програмата. Но, ако искаш програма, която да ти предотврати проникването в компа отвън антивирус само работа няма да ти свърши. Напиши Norton в замунда и свали Norton Internet Security. Не Anti-Virus а Internet Security.
    Значи махането на Аваст не е никак трудно! Първо от "Add/Remove Program", ако от там не стане трябва да се затвори антивирусната програма - най-добре да се спре процеса на програмата от "End Process Tree" от "Task Manager"-а! Ако и така не иска, което е малко вероятно, тогава най-добре да се влезе през "Safe Mode", чрез "помпенето" на бутон "F8" от клавиатурада преди зареждането на Операционната Система!

П.С. - Ето и на каква статистика се натъкнах преди няколко дни:

На следващото преинсталиране на операционната си система, смятам да заложа на "a-squared Anti-Malware 4.5.0.29" :P

Град
    София
    Това са доста стари статистики предвид развитието на програмите. Специално Нортън претърпя стахотна метаморфоза от версия 2005 до 2008 и после от 2008 до 2010. Касперски също дръпна доста силно напред.

doomkillerr Аз за първи път я чувам тази av. Гледам, че това е старо от 2009, имаш ли нещо по "свежо" xD

Цитирай Първоначално написано от loveUpeps4o
    doomkillerr Аз за първи път я чувам тази av. Гледам, че това е старо от 2009, имаш ли нещо по "свежо" xD
    Предварително искам да кажа, че резултатите от теста по-долу са разпределени по показателя "засичане на зловеден код и неговата елиминация или блокиране", а не като при други комплексни сравнения между антивирусни програми в зависимост от: цена, ефективност, леснота при инсалация, леснота при работа, ъпдейти, техническа подръжка и т.н.

Теста е проведен от "Malware Research Group" - октомври 2009 г.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си