.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Подарък

Повече от фен

Подарък

уфф тряаа да купя на ..приятелят ми подарък но не знам какво .. тоест бях измислила да му купя декоративно зайче, но разбрах, че е алергичен ... изключвам идеите дрехи\очила\часовник\парфю има си всичко, наистина ВСИЧКО и не знам на какво би се зарадвал

Повече от фен
    Има много такива теми,освен това ти си го познаваш най-добре и знаеш какво харесва или поне предполагам,че му знаеш вкуса...така че ти си реши...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Mariolcheto
    Има много такива теми,освен това ти си го познаваш най-добре и знаеш какво харесва или поне предполагам,че му знаеш вкуса...така че ти си реши...
    Мисля,че и темата ти не е за този раздел!

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    То и ти (предполагам) имаш очила\часовник\парфюм и т.н ,но ако тои ти подари би се зарадвала....Може да му купиш портмоне,ключодържател,нещ о от което се вълнува,нещо коеъо е смоменал 4е иска/харесва...бе ти го познаваш

ми може да му вземеш някой стилен мъжки часовник (зависи колко пари може да отделиш).
    Или някое хубаво мъжко портмоне,или някой скъп парфюм...
    Аз,ако бях бих му купил един часовник,има много добри за около 150/160 лв.
    Но пак казвам зависи колко лв. може да отделиш

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ама разбира се ако не ние кой да знае по - добре ..

Ами след като си се спряла на животно защо не опиташ с друго животинче макар, че подарявайки животно го натоварваш до една степен с допълнителна отговорност!

ти знаеш стила му .. каквото ида ти кажем тук надали ще бъдем близко до истината! ..

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    След като смяташ че има всичко най-добрия варянт ще е да му направиш нещо. Картичка, рамка с ваша снимка, чаша с ваша снимка, колаж, клипче, пауър пойнт презентация... Варянти има хиляди. Просто трябва да се поразтърсиш и ще намериш страшно много идеи.
    Сигурна ли си че няма нещо свързано с хобито му примерно което да иска? Момчетата се радват когато показваш интерес за нещата които им харесват. Моя приятел примерно от скоро има ipod touch съответно отидох в един магазин и питах какво би могло да му е от полза. Препоръчаха ми 2 неща и той щеше да припадне от кеф като му ги подарих! Най-малкото защото съм се поинтересувала и съм му подарила нещо от което нямам никаква идея.

Повече от фен
    ами много е запален по футбола, но има спр много бутонки и тениски и всякакви простотии, другото което знам е че любимият му цвят е сиво

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Абе вие книги не си ли подарявате?
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Нееее,т'ва е супер обидно,това е много старомодно....

Евала бе,един който да чете книги кат мене

Найстина,виж,може книга да му подариш

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Аз току що купих на приятеля ми една сребърна гривна, която много ми хареса. Чудих се какво да избера и просто се спрях на нея. Пък и исках да има нещо за спомен от мен, а така ще може да я носи винаги със себе си.
    И така...

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Това според мен е най-хубавия подарък! Аз на моя приятел му подарих "Нека ти разкажа" и "Приказки за размисъл" на Хорхе Букай, както и "Малкият принц" (не я беше чел което ми се стори странно...). Много му харесаха.

Мега фен
    Град
    <3
    Какъв е повода? Преди доста време някой беше дал като идея (единствената,която ми хареса в тоя форум из между всички теми ^^),но беше за годишнина. 12 шоколада за 12-те месеца заедно и картичка с надпис "Благодаря ти,че направи живота ми толкова сладък" или нещо такова ^^ <3 Даже си ги представям 12-те шоколада завързани с хубава панделка и на всеки един има листче с месец и малко пожелание например. И и писмо запечатано вместо с восък,с целувка <3 ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

еми сложи някоя ваша снимка в рамка и на самата снимка напиши нещо мило .. според мен по добър подарък от това няма ;д;д

една приятелка беше направила една кутия във формата на сърце незнам дали я купи от някъде ии беше сложила 100 сърца вътре и на всяко сърце беше написала обичам те на различни езици .. .. а за свени валентин пак кутия и вътре 100 сърца обаче беше написала 100 -те причини поради които те обичам .. ..

Наистина, за вариант книга не се ли сети?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild

Наистина, за вариант книга не се ли сети?
    Да, това е супер добър подарък. Аз на моя му подарих "Властелинът на пръстените" за Коледа. Ако не сега, то след време ще го оцени. Гарантирано.
    Инак, щом играе футбол, защо не му вземеш една оригинална топка за футбол?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си